Skardos lankstymo stakles 2250/1,2mm

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Skardos lankstymo stakles 2250/1,2mm

868,86 €
ID: 5581054
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Naujos, patobulintos konstrukcijos skardos lenkimo staklės. Tai mobilus, iš uždarų profilių pagamintas įrenginys. Viršutinės atramos konstrukcija užtikrina įrenginio stangrumą eksploatavimo metu. Reguliavimo sistema užtikrina tikslų norimo pavidalo išlenkimą, lenkiant įvairaus storio skardą.

Visų elementų pagaminimo ir išbaigimo aukšta kokybė užtikrina patikimą naudojimą, tuo pačiu išlaikant tikslumą įrenginio geometrijoje.



Darbinis ilgis 2250mm

Maksimalus skardos lenkimo storis:
Plieno skarda 1,20mm
Aliuminio skarda 1.20mm
Varinė skarda1,20mm

Svoris 220kg

Prie stakliu duodamas braiunu uzspausdejas.

Staklių elementai
Ritininis peilis – Pjaunamieji skydeliai pagaminti iš plieno, kuris lydosi tik aukštose temperatūrose. Taip pat yra užgrūdinti ir išgaląsti.Peilio svoris 5 kg
Galinis stalas – leidžia ant jo padėti skardą bei laisvai ją sukioti darbo metu. Ant stalo įrengtos taip pat atramos su skyriais, kurios leidžia kirpti ir lenkti serijomis. Ant stalo taip pat galima padėti jau paruoštą skardos plokštę (demontavus atramas).
Priekinės atramos – atramų konstrukcija leidžia jas greitai nustatyti, norint per trumpą laiką sukarpyti skardą diržais. Galimybė greitai apversti skardą, ją nuimti bei grįžti prie paskutinių išmierų nustatymo.
Nukirptų skardos juostų laikiklis – apsaugo nuo nukirptų skardos juostų nukritimo ant grindų ir ant darbuotojo kojų.
Prispaudimo sistemos reguliavimas – standartiniame komplekte yra skardos prispaudimo reguliavimo sistema, kuri suteikia galimybę lanksčiai pritaikyti prispaudimo jėgą prie skardos storio.
Kampamatis – rodo skardos lenkimo kampą.
Turiu ir 1500 2005 2200 2250 2500 2750 3000 mm plocio stakles
Galiu parupint giljotinais brauniu ir siuliu uzspausdejais walcavimo staklemis

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai