Skalbimo kamuoliai,rutuliai,ECO skalbimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Skalbimo kamuoliai,rutuliai,ECO skalbimas

3,48 €
ID: 2564274
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 407

Skelbimo aprašas

SIUNCIU I VISUS MIESTUS.Visi kamuliai vienoda kaina melynas toks pat kaip topshop parduotuveje tik daug pigiau. Zalias kampuotas minkstina vandeni ir nesikaupia kalkes ir plauna drabuzius. PRODUKTO INFORMACIJA: Užpildyti daugiafunkcinėmis skalbimo granulėmis, kurios išgaunamos aukštoje temperatūroje jungiant natūralius mineralus. Be kenksmingų chemikalų. Universalūs skalbimo rutuliai pasižymi labai geromis skalbimo, minkštinimo ir antibakterinėmis savybėmis, ir tuo pačiu yra draugiški aplinkai. Patys rutuliai yra pagaminti iš ypač patvarios EVA medžiagos, kurios kietumas yra žymiai mažesnis nei skalbimo mašinos būgno, tad negadina skalbimo mašinos.
Vienas skalbimo rutulys skirtas skalbti 1-4 kg drabužių. Esant didesniam drabužių kiekiui. Kiekvieno skalbimo rutulio užtenka apie 80-100 skalbimų (priklausomai nuo skalbimo programos, vandens kietumo, pan.) Papildomų skalbimo priemonių naudoti nebereikia. Granules pildykite periodiškai, sumažėjus jų kiekiui, nes mažėjant granulių kiekiui, mažėja ir skalbimo efektyvumas.
PRIVALUMAI:
Ekononiški. Šie skalbimo rutuliai skalbia tai pat gerai, kaip ir įprasti skalbimo milteliai, o skalbimo kaina yra žymiai mažesnė.
Skirtingai nei išskalbus įprastais skalbikliais, skalbiniuose nelieka kenksmingų chemikalų, kurie gali sukelti alergiją, dermatitą ar kitas ligas. Dėl unikalios jonizavimo technologijos puikiai skalbia be kenksmingų chemikalų. Sudėtyje nėra skalbiklių, muilų, ar dirginančių chemikalų, fosforo, boro, ABS ar SAS. Dėl itin mažos alergizavimo rizikos, tinka vaikų drabužiams skalbti.
Skirtingai nei tradicinės skalbimo priemonės, neišskiria daug putų. Putų kiekis nepagerina skalbimo rezultato; atvirkšiai, putos sumažina trintį tarp skalbinių, ir dėl to sumažėja skalbimo efektyvumas. Be to, putų nebuvimas žymiai palengvina skalavimą.
Neteršia vandens, draugiški aplinkai ir žmogui.
Puikiai skalbia, naikina bakterijas ir minkština audinius. Jokių papildomų skalbimo ar skalavimo priemonių naudoti nereikia.
VEIKIMO PRINCIPAS: Kontakte su vandeniu išlaisvinami aktyvūs elementai, atskiriantys nešvarumu nuo audinių. Šarmina ir jonizuoja vandenį (susidaro neigiami jonai OH-), suskaldo vandens mokelukių telkinius ir purvo molekules iki nano dydžio. Vanduo neužteršiamas chemikalais, ir tuo pat metu pasiekiamas aukštas skalbimo efektyvumas.
NAUDOJIMO BŪDAS: Universalūs skalbimo rutuliai puikiai tinka baltiems ir spalvotiems audiniams skalbti 30-90°C temperatūros vandenyje. Vilnai ir šilkui skalbti naudokite specialius skalbikius. Skalbimo rutuliai skirti skalbimui skalbimo mašina.
Naudojimo būdas:
Neperkraukite būgno, 1/4 palikite tuščią.
Skalaujant skalbimo rutulių išimti nebūtina.
Baigus skalbti, išimkite skalbimo rutulius iš skalbimo mašinos, ir leiskite natūraliai IŠDŽIŪTI. Nenaudojamus skalbimo rutulius laikykite SAUSOJE ir VĖDINAMOJE vietoje.
PASTABOS: Kūdikių ir alergiškų žmonių drabužių skalbimui itin tinka Natūralus skalbimo rutulys

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai