Siūloma Parduoda doberman šuniukus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Siūloma Parduoda doberman šuniukus

500 €
ID: 6182639
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 78

Skelbimo aprašas

Siūlomi parduoti doberman šuniukams; Vyrai: 5 Juoda su įrudžiu, ruda ir įdegis 2, Kalės: 3 juodas su įrudžiu, Amžius - 2 mėnesiai
Visi šuniukai su gera kaulų, lygiagrečių linijų, aktyvių, draugiškų - Neįvykdyti atstovų veislės su nuostabiu išorės ir fizinius duomenis. Su pranašumą padengia protėvių Lenkijoje ir Ukrainoje kraujo.
Antspaudas visus dokumentus, pasą, uodegos nukirpta. Džiaugiamės galėdami patarti priežiūros ir auklėjimo! Pristatymas ... tėvas Madzhent Madzhestik (Sangre Caliente Norman & Inborn Fortuna K`iara): Юный чемпион породы Беларуси; Юный чемпион Беларуси; Юный Гранд чемпион Беларуси; Чемпион Беларуси; Гранд Чемпион Беларуси; Чемпион породы Беларуси; 8хJCAC, 5хCAC, 3хJBOB 2хBOB, 5xBOS, JBIS-1, Тестирован по здоровью - CEA,PRA, cataract, narcolepsy-, MH, DCM, vWD – clear, HD A/B, ED 0/0.,сardio, ECG-Free 18.03.2016.
Мать: Kassandra Sozvezdiye Loengrin (Gertsog Vital Screen & Bridzhit Aligera): Кондидат в Чемпионы Беларуси, Cardio-Free 31.03.2016
Norėdami gauti daugiau informacijos apie veislinis, su nuotraukomis šuniukų ir jų tėvelių, galiu siųsti elektroninį laišką ar Viber.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai