Šilumos siurbliai oras oras, oro kondicionieriai

Šilumos siurbliai oras oras, oro kondicionieriai

530 €
ID: 8070024
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Šilumos siurbliai oras oras, oro kondicionieriai
Daugiau nuotraukų (7)

Skelbimo aprašas

Išsamiai konsultuojame, montuojame ir parenkame optimaliausią šildymo/vėsinimo/vėdinimo įrangą kiekvienam būstui individualiai, pagal kliento poreikius ir montavimo galimybes.
Siūlome platų oro kondicionierių, šilumos siurblių oras oras, rekuperacijos sistemų asortimentą, todėl tikime, jog galime patenkinti išrankiausio kliento poreikius.
Patyrę ir kvalifikuoti specialistai pagal individualius poreikius parinks tinkamiausią inžinerinį sprendimą ir padės jį įdiegti. Pasirinkę mūsų įmonę, visas paslaugas gausite iš vienų "rankų"- nuo išsamios konsultacijos iki kokybiškai atliekamų montavimo darbų.
Karšti vėjai komanda klientams užtikrina aukščiausio lygio montavimo paslaugas, todėl pasirinkę mūsų įmonę, galėsite džiaugtis mūsų atliekmų darbų estetika, kokybe, kruopštumu ir visapusiškai profesionaliu aptarvimu.
Mūsų įmonė orientuota į klientų poreikius ir lūkesčius, todėl visose situacijose stengiamės rasti optimaliausią sprendimą ir jį įgyvendinti. Mūsų įmonėje dirba kvalifikuoti speacialistai, kurie geba įvertinti montavimo rizikas ir galimybes, todėl visada siekiame rasti geriausią sprendimą siekiant užtikrinti kokybišką įrangos veikimą, bei estetiškai sumontuotą įrangą.
Kiekvienas įrangos montavimas yra skirtingas ir reikalaujantis specialių žinių ir įgūdžių, kad įranga veiktų nepriekaištingai ir jai būtų taikoma garantija, todėl visada rekomenduojame įrangos montavimą patikėti patikimai įmonei.

Kontaktai

Vardas
MB "KARŠTI VĖJAI"
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai