Šiltinimas termoputomis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šiltinimas termoputomis

Sutartinė
ID: 5485925
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 219

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Centras

Skelbimo aprašas

1 – Termoputa į oro tarpus įpučiama slėginiu principu, taigi užpildo visas ertmes ir mikro įtrūkimus sienose. Kadangi užpildomos ertmės aplink langus ir duris, padidėja bendras namo sandarumas.

2 – Termoputa sienose sudaro ištisinį izoliacijos sluoksnį, be siūlių, įtrūkimų ir šalčio tiltelių. Vientisas šiluminės izoliacijos sluoksnis visose namo sienose – efektyvus šilumos nuostolių mažinimas.namo sandarumas ir tuo pačiu sienų šiluminė varža.

3 – Termoputa leidžia sienai kvėpuoti ir išgarinti drėgmę. Joje negyvena vabzdžiai ir graužikai. Medžiaga nepalaiko degimo proceso ir gaisro atveju jį stabdo.

4 – Termoputa turi platų pritaikymą. Sienų šiltinimas, grindų šiltinimas, lubų šiltinimas, perdangų plokščių šiltinimas, šiltinimas už gipso plokščių. Tai pat dėl medžiagos „kėpavimo“ galima šiltinti medinius apmūrytus namus.

5 – Termoputa galima šiltinti sienų oro tarpus, kuriuose yra kitos (netinkamos oro tarpams ar netinkamai sudėtos) medžiagos – ekovata, polistireno granulės, vata, perlitas, spaliai. Prieš šiltinimo darbus išvalome iš sienų oro tarpo keramizitą ir šlaką.

Konsultuojame visais šiltinimo klausimais.

Dirbame visoje Lietuvoje

Salvijus

861116624
www.termoputa.com
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai