Šiltas, jaukus butas ramioje vietoje netoli Vilniaus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šiltas, jaukus butas ramioje vietoje netoli Vilniaus

39 967,6 €
ID: 5760437
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 43

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Gyvenvietė
Paberžės k.
Statybos metai
1980
Aukštų skaičius
2
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
62
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

Parduodamas 3 kambarių butas + 5 arai žemės Paberžėje, Darbininkų gatvėje Vilniaus rajone. Butas yra pilnai įrengtas, puikiai išplanuotas, bei su visa reikiama buitine technika. Standartiškai bute yra miesto kanalizacija, bei vandentiekis, viryklė pajungta prie dujų baliono, visame bute yra kokybiški plastikiniai langai, šarvo lauko durys, itin draugiška bei rami kaiminystė
Visi kambariai yra apšildyti iš lauko. Planavome gyventi šiame bute su mažamečiais vaikais, dėl to šildymo klausimas buvo itin kruopščiai sprendžiamas. Buto šildymo sistemą sudaro 1 krosnele (nauja) virtuvės dalyje, bei krosninis pečius (naujas), kuris apšildo tiek miegamąjį tiek vaikų kambarį iš karto. Visa santechnika yra naujai pakeista, karštas vanduo pateikiamas boilerio pagalba. Butui taip pat turi mini lauko terasą, bei žemės sklypą priešais terasą. Didesnis 5 arų sklypas yra už poros minučių kelio, dėl to yra puiki galimybė užsiimti daržininkyste. Prie pat namo, stovi butui priklausanti malkinė, bei 2 vietos automobilių parkavimui. Šis butas apskritai nereikalauja jokių didesnių mėnesinių išlaidų.
Butas yra tinkamas žmonėms, kurie nori turėti buto bei sodininkystės teikiamus privalumus. Už itin nedidelę kainą yra galimybė įsigyti namus, kurie nereikalautų didelių išlaidų, yra paruošti gyventi nors ir rytoj, turi nuosavą žemės sklypą ir atitinką visus įmanomus šeimos poreikius.
Per menesi apie 100 litu mokesčiai kainuoja

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai