Sienų su oro tarpais šiltinimas termoputomis.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sienų su oro tarpais šiltinimas termoputomis.

Sutartinė
ID: 5524955
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 363

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Antakalnis

Skelbimo aprašas

Sienų su oro tarpais šiltinimas termoputomis. Sienų su oro tarpais šiltinimas naudojant Danijos firmos THERMO-LUN technologiją. Medinių, apmūrytų, mūrinių namų šiltinimas putomis. Šiltinsite sieną su oro tarpų? Naudokite technologiją THERMO-LUN! Norite apšiltinti mūrinį ar medinį apmūrytą namą su tuščiais tarpusieniais? Svarstote, kokį sienų šiltinimo būdą pasirinkti? Šiltinti jas iš išorės, ar užpildyti sienoje esančius oro tarpus termoizoliacinėmis putomis? Atsakant į šį klausimą labai svarbu suprasti, kad didžiausia šilumos dalis prarandama ne tiesiogiai per sieną, bet dėl intensivaus oro srautų judėjimo tuščiuose tarpusieniuose. Apie pusę namo šilumos netenkama dėl sienoje palikto tuščio oro tarpo ventiliacijos ir blogos sienų šiluminės var-os. Papildomai apšiltinus sienas, bendrus nomo šilumos nuostolius galima sumažinti iki 50 proc. Apšiltinimas iš išorės efektivus tik tada, kai sienose nėra tuščio oro tarpo - sušilęs oras kyla oro tarpu į viršų ir per įvairius smulkius nesandarumus pastogėje išsineša šilumą. Per išorinę sienos dalį namas netenka tik nedidelės šilumos dalies. Be to, išorės apšiltinimas apie 4 kartus brangesnis, nei naudojant Danijos firmos THERMO-LUN technologiją. Efektyvus namų šiltinimo būdas - sienoje esančio oro tarpo užpildymas porėta termoizoliacine medžiaga, aminoplastu, Lietuvoje vadinama patentuotu pavadinimu "Mipora". Pasiekiamas dvigubas efektas: sustabdoma ventiliacija tarp sienų ir padidėja sienos šiluminė varža.
Aminoplasto puta - puiki priemonė šiltinti senus pastatus, kurių sienose paliktas 2 cm ir didesnis oro tarpas arba kurių šiluminė izoliacija yra sukritusi ar sudūlėjusi. "Mipora" taip pat tinka ir medinių apmūrytų namų sienoms šiltinti, nes leidžia medžiui "kvėpuoti". Šiltinant pastatą nepažeidžiama sienos konstrukcija ir apdaila, nes "Mipora" įpurškiama per 16 - 18 mm skyles, išgręžtas mūro siūlėse. Namo šiltinimas termoputa, naudojant thermo-lun technologiją, atitinka visus reikalavimus, būtinus naujiems ar renovuojamiems namams.
"Mipora" yra skvarbi, įpučiant ją dviejų atmosferų slėgiu į oro tarpą - užpildomos visos tuštumos. "Mipora" stingdama nesiplečia, neardo sienos.
Atliekame darbų priežiūrą ir techninę įrengimų kontrolę.
Informuojame ir konsultuojame vartotojus apie šios technologijos taikymą ir ypatumus. www.termona.lt [email protected]  tel. 868785463.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai