Saugi, praktiška dovana vaizdo registratorius DVR-6000L

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Saugi, praktiška dovana vaizdo registratorius DVR-6000L

115,56 €
ID: 5566476
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Skelbimo aprašas

Saugi, praktiška dovana vaizdo registratorius DVR-6000L
Nė vienas nesame apsaugoti nuo nemalonių avarinių situacijų ir nuo piktybiškų kelių „erelių” išpuolių! Sakoma, atsarga gėdos nedaro, tad jeigu Jūs norite kad Jūsų artimasis jaustųsi saugus ir užtikrintas kelyje, nepraleiskite progos padaryti savo artimąjam praktišką kalėdinę dovaną įsigyjant automobilinę vaizdo kamerą DVR-6000L, kuri patikimai užfiksuos eismo įvykio detales ir užkirs kelią ginčams!
DVR-6000L kaina TIK 399LT. Platesnė informacija www.pirkciau.lt
Šis vaizdo registratorius turi GPS anteną integruotą pačiame laikiklyje. GPS antenos pagalba Jūs filmuotoje medžiagoje matysite užfiksuotą laiką, datą, važiavimo greitį.
FULL HD rašymo kokybė, todėl užfiksuotas vaizdas bus aiškus, matomas, ryškus.
Ši naudinga dovanėlė yra praktiška, itin maža dėl saugumo, netrukdo vairavimui. Dėl klasikinio dizaino ir paprastų funkcijų naudoti šį prietaisą bus lengva ir paprasta!
Automobilinis vaizdo ir garso registratorius fiksuoja judėjimą kelyje, todėl šia kamera galėsite įrašyti kelių eismo taisyklių pažeidėjus, neteisėtus eismo dalyvių ar pareigūnų veiksmus, o įvykus eismo įvykiui ar nelaimei kelyje, visada turėsite aiškų ir patikimą įrodymą, jeigu avarinę situaciją sukėlęs vairuotojas arba pėstysis bandys išvengti atsakomybės. Šio registratoriaus nufilmuota medžiaga yra patikimas įrodymas pareigūnams, draudimo kompanijoms ar teismui.
Kelyje kiekvienas nori jaustis saugus, tad pasirūpinkite savo ir savo šeimos gerove DARAB. Kiekviename kelio posūkyje – nepraleiskite puikios progos ir įsigykite patikimą ir naudingą automobilinį vaizdo ir garso registratorių už išties puikią kainą!
Modelis: DVR-6000L, KAINA 399,- NEMOKAMAS pristatymas visoje LIETUVOJE! Pirkimas vyksta per įmonę, o ne per fizinį asmenį. Išrašome PVM sąskaitą-faktūrą.
Mob: +37063977277, [email protected]
Daugiau informacijos: internetinėje parduotuvėje www.pirkciau.lt
Visas prekes galima apžiūrėti ir įsigyti parduotuvėje adresu Vilniaus 230, Šiauliai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai