Ryzenšnaucerių šuniukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ryzenšnaucerių šuniukai

Sutartinė
ID: 6168749
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 49

Skelbimo aprašas

Ryzenšnaucerių veislyne „Taktika Art“ spalio 2 d. gimė F vada. Vadoje - 6 kalytės ir 5 patinėliai, šuniukams priimamos rezervacijos.

Šuniukų tėvai:
Patinas:
Gloris Forever, Rusijos jaunimo čempionas, Rusijos klubo jaunimo čempionas, Rusijos klubo jaunimo nugalėtojas, Rusijos čempionas, Rusijos Federacijos čempionas.
Kalė:
Taktika Art Born For You, Lietuvos jaunimo čempionė, Lietuvos čempionė.

Tai graži eksterjeru pora, turinti puikų charakterį ir temperamentą. Abiems tėvams atlikti ir patvirtinti sveikatos tyrimai: klubų, alkūnių bei išsamus akių tyrimas (abiejų tėvų HD A, ED 0, akys sveikos).

Šuniukai bus auginami taikant ankstyvosios socializacijos metodiką, o sulaukus reikiamo amžiaus prieš iškeliaujant į naujus namus profesionali dresuotoja jiems atliks ankstyvosios socializacijos testą.

Į savuosius namus šuniukai galės važiuoti nuo gruodžio mėnesio vidurio. Šuniukai bus paskiepyti pagal amžių, turės FCI/LKD kilmės dokumentus, euro veterinarines skiepų knygutes.

Įsigiję šios veislės šunį iš tiesų nenusvilsite – tai puikūs kompanionai, protingi, ištikimi, imlūs dresūrai, didelės širdies šunys, su kuriais jūs ir jūsų šeimos nariai visada jausis ne tik gerai, bet ir saugiai.

Daugiau informacijos telefonais 8 612 10 286, 8 685 80 369, arba el. p.: [email protected] arba [email protected].

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai