Rusnės mstl. Šilutės r. 1 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rusnės mstl. Šilutės r. 1 kambariai

35 900 €
ID: 6220046
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Šilutės r. sav.
Gyvenvietė
Rusnės mstl.
Plotas (kv.m.)
37

Skelbimo aprašas

PASIŪLYMAS MYLINTIEMS GAMTĄ, ŽVEJYBĄ IR RAMYBĘ - PARDUODAMI NAUJOS STATYBOS BUTAI RUSNĖS MIESTELIO CENTRE.

Siūlome Jums arba Jūsų organizacijai įsigyti naujos statybos (2016m.) butus su balkonais arba terasomis.
12 arų sklype baigiamas statyti modernus ir šiuolaikiškas 2 aukštų pastatas su mansarda. Šiame pastate yra 20 butų (kurių plotai nuo 26 m2 iki 52 m2), pro kurių langus atsiveria nuostabūs Rusnės vaizdai.
Butai yra 2 kambarių, įvairių išplanavimų, pasirinktinai su balkonais, terasomis ir be jų.
PARDUODAMŲ BUTŲ KAINA (SU DALINE APDAILA) KAINA - 950-1000 €/m2.
Dalinė apdaila: išbetonuotos šildomos grindys, sienos ištinkuotos, pravesta elektra, internetas, signalizacija, televizija, pilnai įrengtos terasos ir balkonai, įstatytos šarvuotos durys, kiekvienam bute sumontuotas šildymo katilas ir boileris.
Laiptinėse padaryta pilna apdaila.
Pastato gerbūvis jaukus ir išskirtinis – išklotas klinkerinių trinkelių grindinys.
Įrengta mašinų stovėjimo aikštelė.
Yra galimybė įsigyti sandėliuką.
Statybų pabaiga numatoma š.m. spalio mėnesį.
Įsigijusiems butus su daline apdaila, pageidaujant, suteikiama pagalba įrengiant butą iki pilnos apdailos.

BROKERIO REKOMENDACIJA - BUTAS 1 PASTATO AUKŠTE:

Bendras plotas - 37,77 kv.m.
Svetainė/virtuvė - 26,33 kv.m.
Miegamasis - 8,30 kv.m.
San.mazgas - 2,94 kv.m.
KAINA - 35 900 EUR

Svečių namai Rusnės saloje, įspūdingoje vietoje: iki Atmatos upės 120 m, iki Nemuno – 250 m, iki Kuršių marių - 2 km.
Miestelio centras - per kelią priešais – Rusnės bažnyčia, paštas, seniūnija. Greitas ir patogus susisiekimas vandens transportu su Neringos miestu.
Miestelis įsikūręs toje vietoje, kur Nemunas šakojasi į Skirvytę ir Atmatą. Upių ilgiai – 9 km, 13 km, 6 km. Tai upės, pritraukiančios daug žvejų mėgėjų. Žvejai vyksta į Rusnę ištisus metus. Žiemą ant Kuršių marių ledo (iki kurių yra tik apie 2 km.) susirenka tūkstančiai poledinės žūklės entuziastų. Šyškrantėje plyti Rusnės tvenkiniai (plotas 384 ha), iš kurių 9 tvenkiniai skirti pramoginiai žūklei. Jie įžuvinti karpiais, karosais, kuojomis, lydekomis, lynais, baltaisiais amūrais, raudėm, ešeriais. Juose žvejai mėgėjai gali sumerkti meškeres visus metus.

Regioniniame parke yra 3 didesni uostai: Šilutės, Rusnės, Uostadvario bei daugybė prieplaukų: Šilininkų, Rusnės, Pakalnės, Šyšos, Ventės, Šturmų, Minijos. Uostai parengti saugiam vandens turizmui bei nekomercinės žūklės mėgėjų aptarnavimui. Rusnės miestelio gyventojus ir svečius džiugina naujai sutvarkytas miestelio vakarinis pakraštys – Pakalnės upės senvagėje pastatytas naujutėlaitis uostas, skirtas žvejų ir pramoginiams laivams bei kateriams. Rusniškiai Pakalnės uostą ir jo aplinką jau vadina tikru miestelio perlu ir puošmena priviliosiančia dar daugiau svečių į Rusnę. Šiame uoste telpa daugiau kaip pora dešimčių žvejų laivų ir katerių.

Jeigu Jus sudomino šie butai Rusnės gyvenvietės centre, Rusnės svečių namuose, kreipkitės į Nt kompaniją Capital Klaipėda, mes padėsime išsirinkti Jums patinkantį butą iš laisvų butų sąrašo, pasirašyti buto rezervacijos sutartį ir įmokėti rezervacijos mokestį (15 % nuo visos turto vertės).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai