Rudens Vejos aeravimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rudens Vejos aeravimas

Sutartinė
ID: 5602459
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Skelbimo aprašas

Veją aeruoti rudenį yra taip pat svarbu kaip ir pavasarį. Rudeninis aeravimas šiek tiek skiriasi, nes į subadytas angas vejoje paskleidžiamas smėlis, kuris padeda vejai greičiau atsigauti pavasarį. Bendrai aeravimas – tai ekologiškas būdas vejos priežiūrai. Aeravimo principas yra tas, kad vejoje padaromos skylutės. Nauda vejai ir jos šaknų sistemai:
Pašalinama daug po žiemos atsiradusių nudžiūvusių žolių dalių, deguonis lengviau patenka į šaknis ir dirvožemį, leisdamas jam “kvėpuoti”, vanduo geriau įsigeria į dirvožemį ir pasiekti šaknų sistemą. Mikroelementai bei organinės trąšos gali lengviau prieiti prie šaknų sistemos.
Įrengiame veją, drenažą, vėliau ją tręšiame, aeruojame.
Kvalifikuota komanda atlika ir visus kitus kiemo tvarkymo darbus - žemių lyginimas, vejos įrengimas, alpinariumai, gėlynai, vertikalus apželdinimas, šviestuvų pastatymas, laistymo sistemos įrengimas, genėjimas, tvenkinių kasimas ir apželdinimas, gyvatvorių formavimas, vaistiniai - prieskoniniai darželiai, senų želdynų restauravimas, vejos aeravimas, vejos tręšimas, augalų paruošimas žiemai, šlaitų tvirtinimas.

[email protected]
http://projektavimas.wix.com/apzeldinimas
www.facebook.com/ApzeldinimoPaslaugos
Dizainerė 8 624 11911
Darbų vadovas 8 67338281

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai