Roletai Klaipėda - roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo uodų, užuolaidos.

Roletai Klaipėda - roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo uodų, užuolaidos.

Sutartinė
ID: 8066949
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Roletai Klaipėda - roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo uodų, užuolaidos.
Daugiau nuotraukų (7)

Skelbimo aprašas

Roletai Klaipėda. Naujiena! Dvigubų romanečių siuvimas. Langai Klaipėda.
Roletai Klaipėda geriausiomis kainomis greitai gaminame, montuojame vidaus ir išorės langų dekoro gaminius. Siūlome plačiausią gaminių pasirinkimą. Visų rūšių roletai, žaliuzės, tinkleliai nuo vabzdžių langams ir durims, romanetės, užuolaidos, širmos, apsauginės žaliuzės, markizės, pergolos, garažo vartai, langai.
Roletai Klaipėda siekiame, kad kiekvienas klientas būtų laimingas ir patenkintas rezultatu, todėl savo darbą atliekame nuoširdžiai, visada laiku ir kokybiškai. Esame viena iš didžiausią asortimentą siūlanti įmonė visame pajūryje.
Galime Jums pasiūlyti net 10 skirtingų roletų mechanizmų.
Roletai Klaipėda siekiame, kad kiekvienas klientas būtų laimingas ir patenkintas rezultatu, todėl savo darbą atliekame nuoširdžiai, visada laiku ir kokybiškai. Esame viena iš didžiausią asortimentą siūlanti įmonė visame pajūryje.
Galime Jums pasiūlyti net 10 skirtingų roletų mechanizmo rūšių, pagal Jūsų norus ir poreikius.
„Kasetiniai Roletai“ – itin praktiškas, puikiai derantis prie bet kokio namų interjero pasirinkimas. Mes Roletai Klaipėda galime pasiūlyti didelį audinių ir spalvų pasirinkimą, todėl galėsite rinktis nuo šviesių ir neutralių iki ryškių ir tamsių audinių. Taip pat galite rinktis tarp šviesai pralaidaus audinio arba visiškai saulės nepraleidžiančio audinio. Kasetiniai roletai išskirtiniai tuo, jog audinys susisuka į viršuje esančią kasetę, kuris paslepia roletą. Taip roletai nesugadina Jūsų kambario interjero, o lieka neutralūs ir neišsiskiriantys. Šių roletų ypatingas bruožas, jog jie yra neutralūs, todėl tinka visuose kambariuose.
Roletai „Diena naktis“
Roletai „Diena naktis“ – išskirtinio dizaino, vienas iš populiariausių pasirinkimų uždengti langus ir papuošti namus. Puikus pasirinkimas tiems, kurie nori privatumo, tačiau taip pat saulės šviesos kambaryje. Sistema „Diena – Naktis“ leidžia reguliuoti šviesos srautą, nesuvyniojant roleto audinio. Šie roletai yra nuostabi interjero detalė, kuri puikiai atrodys Jūsų kambaryje, o taip pat šviesos bus tiek kiek Jūs patys norėsite. Roletai Klaipėdoje – platus audinių asortimentas, todėl tinkamiasią variantą galėsite atrasti netgi jei kuriate išskirtinio stiliaus interjerą.
Klasikiniai roletai
Klasikiniai roletai – Puikus pasirinkimas tiems, kurie nori praktiško ir funkcionalaus interjero sprendimo. Šie roletai puikiai skirtingose aplinkose, nuo vaikų kambario iki vonios. Išskirtinė klasikinių roletų savybė, jog juos galima jungti tarpusavyje, todėl galite uždengti net iki 7 metrų pločio plotą. Šiuos roletus galėsite panaudoti uždengiant vitrininius langus ar balkono duris.
Roletai nuo saulės ir karščio
Nuo saulės ir karščio „Glasgard“ – roletai, kurie ypač naudingi vasarą. Roletai „Glasgard“ gaminami iš specialios saulę atsispindinčios plėvelės, kuri puikiai apsaugo nuo įšilimo ir kontroliuoja atspindžius. Vidinė roletų pusė šiek tiek pritemdo aplinką, bet puikiai leidžia matyti, kas vyksta išorinėje pusėje, todėl galėsite visada stebėti, kas vyksta lauke. Roletai atspindi iki 84% saulės spindulių ir atlieka saulės filtro funkciją – blokuoja 99% žalingų UV saulės spindulių.
Roletai nuo saulės „SCREEN“ – ar esate patyrę jausmą, kai sėdėdami prie kompiuterio arba žiūrėdami televizorių saulėtą dieną nematote ekrano, dėl per didelės saulės šviesos? Roletai nuo saulės „SCREEN“ puikus būdas šį nemalonų jausmą pašalinti. Specialus audinys „SCREEN“ sulaiko net iki 95% saulės spindulių. Išskirtinė SCREEN roletų ypatybė yra ta, jog tinklelio pavidalo audinys yra permatomas, todėl visada galėsite matyti, kas vyksta lauke. Taip pat puikiai apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių ir iš išorės yra nepermatoma. Audiniai yra atsparūs išoriniams aplinkos veiksniams, todėl galite juos montuoti ir išorinėje lango pusėje.
Roletai “Blackout – visiškai užtamsinantys šviesą. Jeigu Jums užmiegant turi būti aklinai tamsu, tai šie roletai puikus pasirinkimas. Taip pat jie pagerins vaikų dienos pietų miega. O gal būt Jūsų vaikai keliasi su pirmaisiais saulės spinduliais? Šių roletų diena gali prasidėti tada, kada Jūs norite. Išorinė roletų “Blackout pusė padengta daugiasluoksne neperšviečiama poliesterio danga, o vidinė – jūsų pasirinktos spalvos, nepriekaištingai deranti prie jūsų sukurto interjero.
Roletai valdomi iš apačios į viršų
Roletai valdomi iš apačios į viršų. Gyvenate pirmame aukšte ir visi einantys gatve mato ką jūs veikiate kambaryje? Norite saulės šviesos, bet kartu ir privataus gyvenimo? Šie roletai būtent Jums! Kasetė montuojama apačioje, o audinys keliamas iš apačios į viršų. Varstant langą audinys lieka pritvirtintas prie rėmo, dėl specialių kreipiančiųjų.
Foto roletai – išskirtinė interjero detalė norintiems būti originaliems. Tai naujos kartos interjero elementas leidžiantis įgyvendinti visas jūsų fantazijas. Ant įprasto roleto audinio cheminiu būdu yra atspausdinama jūsų pasirinkta nuotrauką.
Prekes galite pirkti lizingu.
Tel. 867867887
www.roletaiklaipeda.lt
El. paštas: [email protected]

Kontaktai

Vardas
Roletai Klaipėda
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Klaipėda
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai