Riedlentė WORKER Freetime

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Riedlentė WORKER Freetime

25 €
ID: 6022326
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Riedlentė WORKER Freetime - vaikiška profesionali riedlentė. Rekomenduojama pradedantiems. Netinkama šuoliams ar panašiems triukams.

Savybės:


Medžiaga: 9 sluoksnių klevas;

Važiuoklė: 3;

Ratai: PVC;

Guoliai: ABEC-1;

Dydis: Ilgis 79 x plotis 20,5 x 1,1 cm ;

Maksimalus vartotojo svoris: 50 kg.
 


Kaip išsirinkti:

Riedlentę sudaro trys pagrindinės dalys: Lenta (deck), ašys (trucks) ir ratukai (wheels).

Lenta būna nuo 7.1 iki 8.5 colių pločio ir dažniausiai maždaug 32 colių ilgio. Dažniausiai parduodamos lentos yra 7 sluoksnių, nors yra ir 8 ir net 9 sluoksnių. Lenta reikia rinktis pagal patogumą. Labiausiai paplitusios 7.5 - 7.8 colių lentos. riedlentė yra ne pats geriausias pasirinkimas. Ji bus per daug sunki nepatyrusiam raideriui.Lentos gaminamos įvairių formų, tačiau vidutiniai išmatavimai maždaug vienodi- 80 cm ilgio ir 19 cm pločio. Pradedantiesiems patartina išbandyti visokių pločiu lentų, kol atras sau tinkamą. Siauresnėmis lentomis lengviau atlikti flip triukus, o platesnėmis - jaučiamas stabilumas.

Ašys dažniausiai būna 7.5 colių pločio, nors aišku pasitaiko ir platesnių bei siauresnių. Pagal aukštį jos skirstomos į low (žemos), medium (vidutinės) ir high (aukštos). Su low ašimis jaučiamas stabilumas, bet sumažėja šuolis. Su high ašimis važinėti yra patogiausia rampose. Medium ašys yra perėjimas tarp low ir high ašių, tad patogu važinėti tiek gatvėse, tiek rampose.

Ratukai būna nuo 49 iki 60 mm skersmens. 60 mm ratukai pritaikyti rampoms, 49 milimetrų pritaikyti važinėti gatvėse. Dažniausiai pasitaiko 53-54 milimetrų ratukai. Su jais patogu važinėti tiek rampose, tiek gatvėse. Tai pat ratukai skirstomi pagal kietumą. Minkšti ratai suteikia privalumų rampose, nes užtikrina stabilumą. Tuo tarpu kieti ratai skirti daugiau važinėti gatvėse, nes nejaučiamas „susmigimo“ pojūtis (pvz. šokant nuo laiptų).
Tai pat riedlentę sudaro guoliai (bearings), varžtukai (hardware), pėdutės (risers) ir švitrinis popierius (griptape). Guoliai skirstomi abec klasėmis. Kuo didesnė klasė tuo geriau jie rieda. Patikimiausiais laikomi standartiniai ABEC. Guolio pavadinimo pabaigoje paprastai nurodomas skačius: ABEC3, ABEC5 arba ABEC7. Kuo didesnis skaičius, tuo didesnis leidžiamas vaižiavimo greitis.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai