Reklamos gamyba - lauko ir vidaus tūrinės raidės, tūrinė reklama, stendai

Reklamos gamyba - lauko ir vidaus tūrinės raidės, tūrinė reklama, stendai

Sutartinė
ID: 8048856
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14
Reklamos gamyba - lauko ir vidaus tūrinės raidės, tūrinė reklama, stendai
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

VIDAUS IR IŠORĖS REKLAMA – SUKURSIME EFEKTYVIAUSIĄ SPRENDIMĄ

Lauko ir vidaus reklama – labai informatyvus ir populiarus reklamos sprendimas. Šviesdėžės, tūrinės raidės ir iškabos – prekių ženklų gamyboje naudojamų medžiagų, spalvų, formų ir matmenų įvairovė išskirs Jūsų įmonę, produktą ar paslaugas iš kitų.

Reklama turi labai įvairių skleidimo būdų – ir jų vis daugėja! Žinoma, tinkamai reklamai pasirinkti reikalinga protinga strategija, kurioje atsižvelgiama į reklamos turinį ir vartotojo lūkesčius, tikslinę auditoriją bei daugybę kitų aspektų. Kartu su užsakovu mūsų įmonės komanda pasirūpina reklamos gamyba, įvertinusi reklamos skleidimo būdų tikslingumą, potencialų reklamos efektyvumą ir jūsų galimybes bei poreikius.

Mados keičiasi greitai, tačiau kaip juoda drabužių spalva lieka stilinga klasika, taip ir išorės (arba lauko) reklama išlieka patrauklia ir veiksminga reklamos priemone. Ir visai nesvarbu, kad ji – seniausia reklaminės informacijos skleidimo forma. Ekonominiu ir socialiniu požiūriu lauko reklama yra priimtina ir plačiai naudojama reklamos užsakovų.

Ir išorės, ir vidaus reklamas gaminame nuo standartinių iki sudėtingų konstrukcijų ir sprendimų.

Šviesdėžės. Šviečiančios reklamos nėra naujovė, tačiau kuo unikalesnis ir įdomesnis šviesos panaudojimas reklamoje, tuo didesnė tikimybė, kad žmogus ją įsimins. Išradingai reklamai pagaminti naudojame naujausias medžiagas.

Reklaminiai skydai ir tentai. Šios reklamos formos sudaro nemažą lauko reklamų dalį. Pasirinkimo priežastys slypi ekonominiuose ir socialiniuose veiksniuose: priimtinos gamybos kainos, greitas rinkos aprėpimas, reklamos patrauklumas. Žinoma, vertėtų nepamiršti, kad išorės reklama nėra stebuklinga, jos poveikis auditorijai priklauso nuo jos įrengimo vietos, gyventojų gausos toje vietoje, jų mobilumo, tinkamų reklamos parametrų ir, kas be ko, panaudotos kūrybinės išmonės. Skydų ir tentų kainos apskaičiuojamos pagal pasirinktas medžiagas, dydį, konstrukciją, atsižvelgiant į vietą, kurioje jie bus įrengiami.

Lauko skydų gamyba. Jų pagrindą gaminame iš kompozicinės plokštės, PVC plokščių, ant kurių klijuojamos frezuotos detalės iš polistirolo, organinio stiklo, metalo ar plastiko. Pagrindu gali būti pasirenkama ir cinkuota skarda apklijuota PVC plėvele ar plėvele su spauda, kurią laminuojame apsaugine plėvele arba padengiame laku. Konstrukcijos rėmas suvirinamas.

Reklaminių tentų gamyba. Gamyboje naudojame tentą – PVC audinį, išploteriuotą lipnią tentinę plėvelę arba skaitmeninę spaudą. Tentai tvirtinami prie metalinių rėmų.

Ir reklaminius skydus, ir tentus galima apšviesti panaudojant estetiškus ir ekonomiškus šviestuvus.

Norintiems rinktis kitas reklamos formas, siūlome parodinius stendus, fotoplakatus, mobilius stendus parodoms, konferencijoms, pristatymams, tūrines raides, vitrinų apipavidalinimus, informacines gatvių pavadinimų ir namų numerių lenteles, vėliavas.

Papildomi darbai. Konstruojame pakabinamas, pastatomas arba įbetonuojamas metalines konstrukcijas.

Savo įmonės įvaizdžiu pasirūpinti labai svarbu ir mes norime jums padėti tai padaryti kokybiškai ir originaliai. Reklamos gamyba Adversta – jūsų kelias į sėkmę.

https://adversta.lt/paslaugos/lauko-ir-vidaus-turines-raides-turine-reklama-sviesdezes/

Kontaktai

Vardas
Adversta
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai