Reikalinga (-as) Reklamos specialistė (-as)

Reikalinga (-as) Reklamos specialistė (-as)

Sutartinė
ID: 8030961
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13
Reikalinga (-as) Reklamos specialistė (-as)

Skelbimo aprašas

Reikalinga (-as) Reklamos specialistė (-as)
Darbo pobūdis: prekių ir paslaugų pardavimai virtualioje ir fizinėje erdvėje ruošiant ir platinant pasiūlymus, naujienas. Socialinių tinklų priežiūra, Youtube kanalo kūrimas, prekių ir paslaugų video klipų kūrimas ir platinimas, naujienlaiškių kūrimas, katalogų, reklaminių skelbimų, lankstinukų ruošimas ir platinimas. Bendras veiklos organizavimas, įmonės įvaizdžio modernizavimas, prekių kėlimas į tinklapį, prekių aprašymų tvarkymas, tinklapio administravimas, prekių ekspozicijos priežiūra pardavimo vietoje, prekių ir paslaugų pardavimų skatinimas, ieškojimas reklamos vietų, klientų, kurie matytų produktus bei paslaugas. Bendravimas su klientais siūlant produktus, paslaugas.
Atrankos kriterijai: mokėjimas dirbti dizaino programinis, video klipukų kūrimas, socialinių tinklų valdymo išmanymas, gebėjimas platinti produktus ir paslaugas, gebėjimas perteikti idėjas, kruopštumas, kūrybingumas, gebėjimas kurti ir įnešti naujovių. Gebėjimas kurti interneto svetainės dizainą (privalumas).
Siūlome: apmokymą pažinti produkciją, labai įvairias ir modernias darbo užduotis, įvairių užduočių formavimas, didelį prekių ir paslaugų asortimentą, nuolatinį darbą, gerą kolektyvą, modernią darbo aplinką bei geras darbo priemones.
Įmonės veiklos kryptis: didmeninė / mažmeninė prekyba GPS navigacijomis, parkavimo sistemomis, kameromis, kompiuteriais, kompiuterių dalimis, priedais ir t.t.), elektronikos remontas. Daugiau informacijos www.marsietis.lt
Darbo laikas:
I-V: 9-18 val.
VI: 9-14 val. (kas antras)

Atlyginimas: sutartinis 1200-1400 eur neatskaičius mokesčių.



UAB „REGO TECH“
Siųsti CV el.paštu [email protected]

Kontaktai

Vardas
Del darbo
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Šiauliai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai