RED Zoned Foam čiužinys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

RED Zoned Foam čiužinys

277,75 €
ID: 5673400
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 52

Skelbimo aprašas

Nespyruoklinis čiužinys puikiai prisitaiko prie Jūsų kūno. Čiužinys yra ypatingas tuo, kad jis sudarytas iš kelių skirtingų sluoksnių, kurie užtikrina maksimalų raumenų ir stuburo atpalaidavimą. Čiužinio viduje esantys vėdinimo kanalai leidžia orui laisvai judėti, todėl kūnas neprakaituoja.

Vienoje čiužinio pusėje yra memory-foam t. y. viskoelastinės medžiagos sluoksnis, kuris reaguoja į kūno šilumą ir tarsi prisitaiko prie kūno. Kita čiužinio pusė yra profiliuoto high resilience putų poliuretano, kuris turi 5 anatomines zonas. Profiliuoto putų poliuretano išskirtinė savybė – „kiaušinių dėklo“ forma, ant kurios gulint čiužinio paviršius yra patogesnis ir minkštesnis. Zonos prisitaiko prie kūno priklausomai nuo to, kokia kūno dalis į jas remiasi, t. y. pečiai ir klubų linija pakankamai gerai įsispaudžia į čiužinį, kad atpalaiduotų stuburą.

Tokia gaminio konstrukcija suteikia galimybę kiekvienam klientui pasirinkti būtent jo pageidavimus atitinkančią ir patogiausią pusę. Šviesus stretch užvalkalo audinys yra minkštas ir nekenksmingas bei atitinka net paties įnoringiausio kliento poreikius.

„Sleepwell“ čiužiniuose naudojama vilna, medvilnė, vatinas ir užvalkalo audinys atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą. Tai reiškia, kad šių medžiagų sudėtyje nėra žmogui kenksmingų medžiagų ir pagaminti laikantis visų aplinkosaugos reikalavimų.

Galimi dydžiai: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 ir 180x200cm.

Pagaminimo terminas 3-5 savaitės.

Dėl užsakymų kreiptis el. paštu [email protected], tel. 867935088 arba užsakymą pateikite el. parduotuvėje.
Pristatymo kaina priklauso nuo čiužinio dydžio bei pristatymo vietos. Atsiimti galima NEMOKAMAI iš Vilniaus sandėlio.
Facebook

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai