RED Pocket HR čiužinys su 2,1mm spyruoklėmis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

RED Pocket HR čiužinys su 2,1mm spyruoklėmis

222,72 €
ID: 5673408
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 77

Skelbimo aprašas

Modelis su kišeninių spyruoklių sistema pocket, kurio kiekviena čiužinio spyruoklė yra įvilkta į atskirą medžiaginę kišenę (galima pasirinkti minkštesnes arba tvirtesnes spyruokles).Ši sistema užtikrina, kad kiekviena spyruoklė veikia idividualiai, nepriklausomai viena nuo kitos, taip idealiai prisitaikydama prie kūno. Greta šių puikių spyruoklių, abi čiužinio pusės yra padengtos high resilience putų poliuretanu, kuris yra žymiai patogesnis ir elastingesnis nei klasikinis putų poliuretanas. Siekiant, kad čiužinys būtų dar patogesnis, vienoje jo pusėje yra naudojamas 100 proc. medvilnės sluoksnis, kitoje – 100 proc. vilnos sluoksnis. Medvilninė čiužinio pusė yra skirta naudoti vasaros metu, kai kūnui reikia daugiau oro pralaidumo, o ta pusė, kurioje yra vilna, skirta žiemai, kai kūnui reikia daugiau šilumos.

Šviesus stretch užvalkalo audinys yra minkštas ir nekenksmingas bei atitinka net paties įnoringiausio kliento poreikius.

„Sleepwell“ čiužiniuose naudojama vilna, medvilnė, vatinas ir užvalkalo audinys atitinka tarptautinį „Öko- Tex 100“ standartą. Tai reiškia, kad šių medžiagų sudėtyje nėra žmogui kenksmingų medžiagų ir pagaminti laikantis visų aplinkosaugos reikalavimų.

Galimi dydžiai: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 ir 180x200cm. Taip pat galimi įvairūs nestandartiniai dydžiai.

Pagaminimo terminas 3-5 savaitės.

Dėl užsakymų kreiptis el. paštu [email protected], tel. 867935088 arba užsakymą pateikite el. parduotuvėje.
Pristatymo kaina priklauso nuo čiužinio dydžio bei pristatymo vietos. Atsiimti galima NEMOKAMAI iš Vilniaus sandėlio.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai