Ramiam ir aktyviam poilsiu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ramiam ir aktyviam poilsiu

Sutartinė
ID: 5479452
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 109

Skelbimo aprašas

Ramiam ir aktyviam poilsiui mes siūlome sodybą prie Beržoro ežero (iki Platelių ežero tik 2 km.). Sodyba įsikūrusi Žemaitijos nacionaliniame parke, tarp keturių ežerų.
Sodyboje - mūrinis ir du mediniai nameliai (su visais patogumais), įrengtos krepšinio, tinklinio ir vaikų žaidimo aikštelės.
Sodyba yra tinkamai padalinta į atskiras teritorijas, turi atskiras pavėsines, kur poilsiautojai gali save palepinti gardžiais kepsniais ar šašlykais.
Vasarą pas mus gali ilsėtis 3-4 šeimos, o kitu metų laiku čia galima rengti pobūvius, šventes, susitikimus iki 20 asmenų.

Sodyba nuo Beržoro ež. nutolusi 60 metrų. Prie ežero pakrantės yra įrengta poilsio aikštelė. Mėgstatiems vandens pramogas mes pasiūlysime Jums pasiplaukiojimą valtimi, baidare, vandens dviračiu ar jachta. Jei mėgstate žvejoti - sodybos šeimininkas padės susirasti jauką, nuveš valtele į Platelius ar Ilgio ežerą, parūpins leidimą žvejoti. Pageidaujantiems iškūrens pirtį.
Mažiesiems poilsiautojams šeimininkai leidžia pašerti triušiukus, pasiskinti sode braškių, serbentų, obuolių, kiekvieną ryta parsinešti iš darželio šviežių gėlių.
Maistas sodyboje gaminamas iš ekologiškų čia pat auginamų daržovių.
Išsamensnė informacija Mob. +370 688 31715

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai