Puikios suremontuotos komercinės patalpos Kalniečiuose!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Puikios suremontuotos komercinės patalpos Kalniečiuose!

506,84 €
ID: 5670561
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Kalniečiai
Namo numeris
17
Aukštų skaičius
9
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
87.31
Sklypo plotas (a.)
0.00
Kambarių sk.
4
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas
Patalpų paskirtis
Prekybos, paslaugų

Ypatybės

Vanduo
Elektra

Skelbimo aprašas

Išnuomojamos tvarkingos, neseniai pilnai suremontuotos patalpos Kalniečiuose, Geležinio Vilko g. (priešais Antano Smetonos mokyklą). Patalpos įsikūrę daugiaaukščio namo pirmajame aukšte, turi atskirą įėjimą iš gatvės.

Patalpos įrengtos iš keturių kambarių buto, bendras patalpų plotas 87,31 kv.m. Pagrindinė didžiausia patalpa - 30 kv.m. Kiti kambariukai po 12,33; 12,55; 13,59. Patalpose taip pat yra kambariukas seifui, WC ir balkonas.

Patalpos visuomet buvo gerai prižiūrimos, todėl yra labai tvarkingos. Padarytas gražus, akiai malonus interjeras. Taip pat pernai metais įrengtas kondicionierius!

Dėl savo vietos, išplanavimo ir įrengimo patalpos tiktų praktiškai betkokiai prekybos/paslaugų ar administraciniai veiklai. Geležinio Vilko gatvėje yra didelis skaičius gyventojų, todėl šios patalpos turėtų būti tinkamos tiek paslaugų teikimui, tiek prekybai. Prieš tai buvo įsikūrusi vaistinė, todėl patalpos atitinka veterinarijos reikalavimus.

Patalpos puikiai matosi nuo gatvės, gatve dažnai važiuoja automobiliai, todėl ant fasado uždėta Jūsų įmonės reklama ypatingai atkreiptų žmonių dėmesį!

Dėl apžiūros ir detalesnės informacijos kreipkitės! Su rimtai susidomėjusiu nuomininku kaina gali būti šiek tiek derinama. Patalpos laisvos nuo Rugpjūčio 1 dienos!!!

Legataus Grupė - nekilnojamo turto agentūra
864559012
[email protected]
www.legataus.lt

Ieškote nuomininkų ar pirkėjų savo nekilnojamam turtui?
Legataus Grupė pasiūlys Jums profesionalią pagalbą parduodant, išnuomojant, vertinant nekilnojamajį turtą, padėsime sutvarkyti visus teisinius rūpesčius!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai