Projektuojame ir gaminame nestandartinius svetainės baldus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Projektuojame ir gaminame nestandartinius svetainės baldus

Sutartinė
ID: 5239216
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 226

Skelbimo aprašas

Esame besiplečianti septintus gyvavimo metus skaičiuojanti korpusinių baldų gamybos įmonė, įsikūrusi Kaune. Mūsų kolektyvas pagal individualius poreikius projektuoja ir gamina svetainės baldus. Taip pat gaminame ir prieškambario, miegamojo, virtuvės, vaikų kambario, biuro baldus, drabužines, spintas su stumdomomis durimis.

Kodėl verta rinktis profesionalias mūsų komandos paslaugas?

* Naudojame tik kokybiškas gerą vardą užsitarnavusių gamintojų medžiagas (Hettich, Blum, Termopal), baldams suteikiame 2 metų garantiją.
* Klientui pageidaujant bendradarbiaujame su stiklininkais, užsakome lieto akmens ar natūralaus medžio stalviršius, palankiomis kainomis pasiūlome išsirinkti virtuvės buitinę techniką.
* Priimame užsakymus iš visos Lietuvos, taip pat jau kuris laikas sėkmingai eksportuojame pagal užsakymus pagamintus baldus į Norvegiją. Mūsų komanda bendradarbiauja su statybos darbų vadovais norvegais bei statybininkų brigadų vadovais lietuviais, dirbančiais Norvegijoje.
* Mūsų dizaineriai paruošia preliminarų projektą ir apskaičiuoja pradinę kainą visiškai nemokamai!

Susidomėjusius kviečiame atvykti į mūsų saloną esantį Interjero dizaino centre "Artis" adresu Savanorių pr. 178 Kaune arba preliminarius pageidavimus baldų projektui atsiųsti el. paštu [email protected].

Daugiau informacijos rasite tinklapyje www.mege.lt arba Facebook'o profilyje www.facebook.com/mege.jaukausbustoidejos

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai