Pristatomi kaminai, kaminų įdėklai. Gamyba, pardavimas, montavimas. Geros kainos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pristatomi kaminai, kaminų įdėklai. Gamyba, pardavimas, montavimas. Geros kainos

Sutartinė
ID: 5684028
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 902

Skelbimo aprašas

Pristatomi kaminai, kaminų įdėklai. Gamyba, pardavimas, montavimas. Geros kainos
PRISTATOMI KAMINAI
Pristatomi, metaliniai apšiltinti dvisieniai dumtraukiai  lengvesni  ir nereikalauja specialaus pamato, toks dumtraukis užima mažiau vietos.  Jeigu pastate, patalpoje  kaminas ir vieta šildymo katilui nebuvo  nenumatyti, galima pastatyti ir sumontuoti pristatomą  kaminą. Sukomplektuoti pristatomą dumtraukį iš esamų prekyboje  detalių nevisada patogu  arba neįmanoma.  Galima užsakyti visą kaminą iš kaminų gamintojo kartu su  šildymo katilu ir montavimu.  Mes gaminame ir montuojame pristatomus kaminus.
PRISTATOMŲ KAMINŲ, KATILŲ MONTAVIMAS
Visi kaminai gaminami iš specialaus  sertifikuoto nerūdijančio plieno   1.4404 LST EN 10088:1999+A2:2008. Galima užsakyti kamino sienelės storį. Apvaliems kaminams iki 200 mm naudojama skarda  0,5; 0,6; 0,8; 1,0 mm storio, ovaliniams dumtraukiams dažniausia 0,6 mm.  Galima suderinti kamino spalvą su vidiniu patalpos interjeru ir fasado spalva.
KAMINŲ ĮDĖKLAI
Kaminų įdėklai gaminami ir įstatomi į mūrinius, betoninius, naujus ir senus kaminus. Dažniausia gaminami apvalūs arba ovaliniai įdėklai. Kaminų įdėklas montuojamas į kaminą ir apsaugo kamino mūrą nuo kondensato, rūgšties, temperatūros svyravimo. Metalinis  kamino įdėklas turi ligų paviršių, padidėja kamino trauka, kaminas neapaugs sodžiais ir nereikės dažnai kviesti kaminkrečių. Kaminų įdėklai gaminami iš rūgštims  ir karščiui atsparaus specialaus  nerūdijančio plieno 1,4404. Metaliniai kaminų įdėklai skirti kieto, skysto ir dujinio šildymo katilams ir atlaiko kūrenimo temperatūrą  iki 600 °C.
PRISTATOMI KAMINAI
Gaminame ir prekiaujame pristatomais apšiltintais dviejų  sienelių kaminais. Pristatomas kaminas tai apšiltintas dumtraukis iš dviejų  vamzdžių,  vidinio ir išorinio su apšiltinimo medžiaga tarp išorinės ir vidinės kamino sienelių.  Vidinis vamzdis gaminamas iš sertifikuoto nerūdijančio plieno.  Išorinis  vamzdis gali būti irgi  iš nerūdijančio plieno, cinkuotos skardos, dažytos skardos. Mes parduodame ir gaminame kaminus pagal užsakymą – pagaminame ir sukomplektuojame visą kaminą su tvirtinimais, sandarinimo detalėmis, sklendėmis, kampais, stogeliais, traukos reguliatoriais, kaminų pravalomis. Montuojame sukomplektuotus pristatomus kaminus.
KATILŲ PARDAVIMAS
Prekiaujame šildymo katilais, pečiukais/krosnelėmis, židiniais, židinių kapsulėmis,  pristatomais kaminais ir priedais. Prekiaujame visoje Lietuvoje, turime parduotuvę Šiauliuose.
Tel.:   +370 612 14193
http://www.kaminuideklumeistrai.lt
El. paštas:   [email protected]
PRISTATOMI KAMINAI
KAMINŲ ĮDĖKLAI
KATILŲ PARDAVIMAS
PRISTATOMŲ KAMINŲ, KATILŲ MONTAVIMAS

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai