Pramoginis proginis maisto gaminimas Plovas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pramoginis proginis maisto gaminimas Plovas

Sutartinė
ID: 5450721
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 166

Skelbimo aprašas

Manau sutiksite su manimi ir kitais virtuvės šefais, kad viena pagrindinių geros šventės savybių yra gardus maistas, pagamintas nuoširdžiai ir su meile. Patikėkite maisto gaminimo rūpesčius man, savo laiką skirkite bendravimui ir pramogoms su artimaisiais ir bendradarbiais.
Aš atvyksiu į Jūsų pasirinktą vietą su visa reikiama įranga. Nesvarbu ar tai būtų vestuvių šventė, krikštynos, įmonės šventė ar giminės susitikimas sodyboje, o gal žvejyba ar medžioklė miškuose. Pagal jūsų pageidavimą pagaminsiu įdomius ir skanius Vidurinės Azijos patiekalus iki 500 porcijų: kepsnius ar šašlykus, Jūsų pasirinktą plovą, mantus šaltus ar karštus užkandžius, kitą gardų maistą pagal Jūsų pageidavimus! Taip pat pasiūlysiu tikrų Trakų Karaimų kibinų ( kybyn) su avienos kumpio įdaru, su jautienos kumpio įdaru, su vištienos krūtinėlės įdaru,su kiaulienos įdaru.Vegetarams su daržovėmis ir indiškais prieskoniais, su varške, špinatais ir indiškais prieskoniais, su baravykais.

Domina kainos? Kiekviena šventė juk labai skirtinga, mielai atsakysime į visus Jūsų klausimus bei paskaičiuosime, kiek kainuos mūsų paslaugos. Maloniai prašome kreiptis elektroniniu paštu
[email protected]
+37060913472 , +37067862029
papildoma info
https://www.facebook.com/darius.lileikis.5/photos Plovas meistras Darius Lileikis

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai