Prabangus namas NERIES KILPŲ GYVENVIETĖJE Vilniaus r.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Prabangus namas NERIES KILPŲ GYVENVIETĖJE Vilniaus r.

125 985 €
ID: 5640815
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1200

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Gyvenvietė
Verkšionių k.
Statybos metai
2010
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
425.00
Sklypo plotas (a)
28.00
Kambarių sk.
10
Statybos tipas
Karkasinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Plastikiniai langai
Su garažu
Židinys

Skelbimo aprašas

Parduodamas 10 kambarių, 425 kv.m. gyvenamasis namas apmūrytas senovinėmis, 100 metų senumo molinėmis plytomis, išsidėstęs per 2 aukštus, (2007 m.), NERIES KILPŲ GYVENVIETĖJE. Namui priklauso 28 arų žemės sklypas, esantis pamiškėje su sutvarkytu gerbūviu (pasodinti medžiai, krūmai ir kt. augalai, pradėta tverti tvora). Tai gerai ir kokybiškai įrengtas klasikinio stiliaus namas su itin patogiu suplanavimu. Pirmame namo aukšte yra erdvi svetainė su valgomuoju ir suomiška virtuve (integruota 2 kv.m. sala su keramikine kriaukle, indukcine ir dedukcine kaitlentėmis, dideliu šaldytuvu su filtruotu vandeniu ir gaminamais ledukais, 70 cm. metaline kriaukle, indaplove) židiniu. Prie įspūdingo įėjimo - didelis veidrodis ir įeinama drabužinė. Pagrindinis miegamasis su atskiru vonios kambariu: sūkurinė vonia, dušas, wc, drabužinė, biblioteka. Du vaikų kambariai su integruotomis sieninėmis spintomis, vaikų wc su špižine vonia. Namas pilnai stilingai ir kokybiškai įrengtas. Grindys pirmame aukšte - natūralios ąžuolinės lentos, mediniai langai su stiklo paketais, visame name integruotas dulkių siurblys. Apatiniame namo aukšte yra 2 miegamieji, vienas jų su integruota sienine spinta, wc su dušu (galima naudoti kaip darbo ar svečių kambarį); antrasis miegamasis - su atskira drabužine, wc (”Old England" atskirai stovinti kriauklė ir tualetas). Vaikų žaidimų kambarys su scena (išklota vilnonė kiliminė danga). Didelė skalbykla su dvejomis skalbimo mašinomis ir dvejomis džiovyklėmis, integruota spinta ir drabužinė. Apatinio aukšto svetainė - su židiniu, mini virtuve (kriauklė, indaplovė, integruota spinta) išeina į medinę, apmūrytą terasą. Visame name naudojamos aukštos kokybės itališkos plytelės, amerikietiška santechnika, granito stalviršiai, senovinės plytos. Name įdiegtos šiuolaikinės, modernios sistemos: dujinis šildymas, vandens filtrai, automatiniai garažo vartai. Yra 70 kv.m. trijų mašinų garažas, katilinė. Aptverta viso kvartalo teritorija su automatiniais vartais. Gyventojai gali naudotis kvartale esančiais teniso kortais, krepšinio, futbolo ir pliažo tinklinio aikštelėmis. Akligatvis. Asfaltas iki pat namo. Šaligatviai. Gatvių apšvietimas. Saugi kaiminystė. Patogi vieta gyventi. Šalia Neries upė, Neries kilpų draustinis. Iki Vievio m. tik 10 km., kuriame yra Vievio pagrindinė mokykla, gimnazija, muzikos bei dailės mokyklos.

Neries regioninis parkas, kurio apsuptyje yra Neries kilpų gyvenvietė, pasižymi ypač didele kultūros paveldo objektų įvairove. Šioje teritorijoje yra išlikęs vienas seniausių ir didžiausių Lietuvoje ąžuolynų Dūkštų ąžuolynas. Visai netoli nuo gyvenvietės, Karmazinų pilkapyne yra vieninteliai Lietuvoje rankomis supilti trys pilkapiai, kurie atkurti atlikus archeologinius kasinėjimus.

Vienintelis Lietuvoje Dūkštos upelis, kuris pagal savo vandens kritimo greitį pavasarį prilygsta kalnų upei. Priešais Neries kilpų gyvenvietę yra planuojama pastatyti specialią apžvalgos aikštelę, iš kurios galima būtų stebėti atsiveriančias atodangas. Iki šios aikštelės jau dabar projektuojami dviračių bei pėsčiųjų takai. Gyvenvietę ir Dūkštų ąžuolyną planuojama sujungti pėsčiųjų taku, kuris būtų įrengtas išilgai Neries. Naudodamiesi šia takų sistema, visi gyventojai galės aktyviai leisti laiką bei sportuoti puikaus kraštovaizdžio apsuptyje.

Daugiau informacijos telefonu 860635251

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai