Polistirenas, polistirolas, neoporas, XPS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Polistirenas, polistirolas, neoporas, XPS

Sutartinė
ID: 5304696
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1193

Skelbimo aprašas

Polistirenas, polistirolas, neoporas, XPS
Parduodame įvairių markių Termo Organika putų polistirolą, neoporą XPS. Vežame tiesiai iš gamintojų, išrašome sąskaitas, išduodame
sertifikatą. Pristatome visoje Lietuvoje.
EPS 50 - Išorinė siena su šilumos izoliacija viduje. Stogas su šilumos izoliacija tarp gegnių. Stogas su šilumos izoliacija po gegnėmis, apšiltintas patalpoje.
EPS 70- Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, apkrova, veikianti grindų paviršių, vidutinė.
EPS 70F -Fasadų šiltinimas – išorinė siena su šilumos izoliacija padengta tinku. Naudojamas sertifikuotose fasadų šiltinimo sistemose
EPS 80 - Šildomoms grindims gyvenamuosiuose ir viešosios paskirties pastatuose. Sutapdintas stogas (apatinis sluoksnis). Stogas su šilumos izoliacija virš gegnių.
EPS 100 - Rūsio išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje. Sutapdintas stogas (viršutinis sluoksnis). Stogas, apsaugotas ritinine danga, vidutinė apkrova. Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, esant sąlyčiui su gruntu.
EPS 150 - Rūsio išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje, didelė apkrova, veikianti šilumos izoliaciją. Stogas su ritinine danga, stogo apkrova didelė.
EPS 200 - Stogas su šilumos izoliacija, neapsaugotas nuo atmosferos kritulių. Grindys šaldytuvuose, vaisių, daržovių, mėsos bei kitų maisto produktų saugyklose. Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, pramoninės paskirties pastatuose.
Pastoviems klientams taikomos nuolaidos.

Mob. tel.:868427357
El.paštas:[email protected]
Inter.svet: www.vykelida.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai