Plaukų tiesinimas keratinu COCOCHOCO pigiau akcija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plaukų tiesinimas keratinu COCOCHOCO pigiau akcija

14 €
ID: 5827342
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 64

Skelbimo aprašas

SUPER PASIŪLYMAS JUMS kaina TIK nuo 14€!
Ilgaaikis plaukų tiesinimas, gydymas keratinu CocoChoco, Inoar, Global Keratin, Encanto,The Best, QOD

Pamirškite, Jūsų plaukai nebesivels, nesipūs, o plaukų galiukai atrodys kaip katik kirpti! plaukų struktūrą atsistato nuo 70% iki 95%! O vasarą galėsite pamiršti ne tik tiesintuvą bet ir džiovintuvą!!

Atlieku ilgalaikį brazilišką plaukų tiesinimą kuris išlieka nuo 2 mėn iki 6 mėn. (priklauso nuo pasirinkto produkto)
Dirbu su 6 produktais "Encanto do Brasil", "Global Keratin- Juvexin" , " CocoChoco" , "QOD", "inoar" ir "The Best" profesionalia kosmetika.
Info ir kainas rasite čia www.groziolinija.lt
Skambinkite, rašykite tel. +37061444428
Taip pat galite rašyti facebook'e privačią žinutę. Konsutacija NEMOKAMA!
Atsiliepimai facebook https://www.facebook.com/Groziolinija.lt

TRUMPAI APIE PRODUKTUS:

COCOCHOCO:
Braziliškas plaukų gydymas su CocoChoco sustabdo plaukų slinkimą, putimasi. Prisodrina plauką natūraliu keratinu,todėl atgauna žvilgesį. Plaukai tampa atsparūs drėgmei, galiukų lūžinėjimui. Plaukų tiesumas išlieka 3-5 savaičių iki 2-4 mėn.(...)
______________________________________________________________
ENCANTO do BRASIL :
Ilgalaikis plaukų tiesinimas brazilišku keratinu ENCANTO. Tai yra vienas geriausių variantų, jei pabodo banguoti ir neklusnūs plaukai. Braziliškas keratinas Encanto do Brasil yra išgautas dirbtinai. Plaukai bus tiesūs it styga iki 6-8 mėn. Galvojate kodėl taip ilgai? Kadangi tai braziliškas plaukų tiesinimas ne cheminiu būdu. Cheminiu būdų pasikeistu plaukų struktūra, o po šio tiesinimo termino plaukai grįšta į pradinę plaukų padėti. Encanto poveikį išvysite tą pačią dieną.(...)
___________________________________________________________
GLOBAL KERATIN "Juvexin":
Plaukų tiesinimas su Global Keratin “Juvexin” - ilgai išliekantis tiesių plaukų sušukavimas, blizgesys, glotnumas, birumas. Tinka ir pažeistiems po cheminių, dažymų ir kitokių poveikių plaukams.
Tik “Juvexin” - naudojami geriausi ir tyriausi ingredientai, kurie grąžina plaukams jų sveiką, ryškią ir tolygią išvaizdą, užtikrina tiesumą, žvilgesį iki 3-5 mėn. (...)
______________________________________________________________
INOAR:
Keratino tiesinimo sistema yra revoliucinis plaukų gydymas, kuris iki 95% pašalina garbanas ir pasišiaušimą. Šis produktas atstato plaukų struktūrą, drėgmės balansą ir šilkinį žvilgesį. Jo formulė yra praturtinta baltojo molio, kakavos aliejumi ir šilko baltymais, kurie skatina turtingą plaukų kondicionavimą ir garbanų mažinimą.
Dabar jūs galite mėgautis itin prabangiais plaukais su minimaliomis pastangomis ir maksimaliu poveikiu!(...)
.................
Daugiau informacijos rasite apie kiekvieną produktą www.groziolinija.lt
Taip pat nemokama konsultacija tel. +37061444428

Raktažodžiai: braziliškas keratinas Global Keratin, braziliskas keratinas kaina, parduoda, braziliskas plauku tiesinimas kaune, vilniuje, kedainiuose, parduodu keratina pigiai encanto, cocochoco, plauku tiesinimas brazilisku keratinu, tiesinimas keratinu namuose, tiesinu plaukus keratinu pigiai, ilgalaikis gydomasis tiesinimas, plauku tiesinimas be chemijos, darbo patirtis 5m, braziliskas plauku tiesinimas, akcija, plauku gydymo,cocochoco,inoar, gobal keratin, cocochoco gydo, gydymas keratinu, braziliskas plauku tiesinimas, encanto, pigiai,kaune, ilgalaikis plauku tiesinimas keratinu kaune, ilgalaikis gydymas keratinu vilniuje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai