Plaukų priauginimas visais būdais

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plaukų priauginimas visais būdais

Sutartinė
ID: 5606811
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 134

Skelbimo aprašas

Siulau savo klientems prisiauginti plaukus grozio studijoje.
Turiu jau ilgalaike patirti su priauginimais ir tikrai galiu suteikti geriausia kokybe savo klientems. Ne viena kliente yra atbegusi verkianti, kai sumoka pigiai uz plaukucius, o po vieno galvos plovimo jau neeina su jais susitvarkyti, plaukai slenka kuostais. Stai ka Jus gaunate uz tokias kainas, kokias Jums siulo pigias internete ir be jokiu garantiju. Pati esu daug plauku isbandziusi, nera imanoma atrasti geru plauku su italisku keratinu PIGIAI, nebent is Kinijos, kur patys zinote, kokia ten kokybe. Mano plaukucius klientes dedasi po kelis kartus, darosi korekcijas ir persideda juos. Tad tiek metu isieskojusi, galiu Jums pasiulyti itin gerus 100 % naturalius Remy braziliskus plaukucius arba 100%naturalius Remy Virgin EUROPIETIŠKUS plaukucius. Virgin - tai vieno zmogaus (donoro) plaukai, nemaisyti keliu zmoniu, niekada chemiskai nebuve apdoroti. Ju nesiojimo laikas itin ilgas. Plaukus imu pati is fabriko, tad kainas gauname didmenines.

Remy braziliski plaukai - 3,80-4,50lt. (priklauso nuo ilgio)
Remy virgin slaviski plaukai - 5 -6,00lt. (priklauso nuo ilgio)

Pries priauginima mes susitiksime ir aptarsime kokio jus norite galutinio varianto, issirinksime plaukucius is paletes, papasakosiu apie ju prieziura.

Siulau tris priauginimo budus: su keratinu, su ziedeliais, arba ICE EXTENSION.

PRIAUGINIMAS KERATINU:
Procedūra: Kapsulės yra prilydomos prie natūralių plaukų sruogos specialiomis žnyplėmis. Kai keratinas suminkštėja, prie plaukų sujungimo vietoje susidaro nedidelės keratino kapsulės. Jos visiškai nesimato, nesijaučia šukuojant ir jaučiasi lyg natūralūs plaukai. Korekcija reikalinga kas 3-5 mėnesius. Ši plaukų priauginimo procedūra nėra kenksminga, kadangi yra naudojamas ITALISKAS keratinas ir proteinas.

PRIAUGINIMAS ŽIEDELIAIS:
plaukai yra priauginami žiedelio pagalba, žiedeliai yra suspaudžiami žnyplėmis ir taip plaukų sruogelė užsifiksuoja. Šis priauginimo būdas visiškai nekenkia, nėra karščio, tačiau plaukų nešiojimo terminas yra trumpesnis, plaukai dažniau išsslenka, kapsulės yra labiau matomos, didesnės nei keratino ar ICE EXTENSION.

ICE EXTENSION:
Kas yra plaukų priauginimas ir kaip jis atliekamas?

Egzistuoja daug priauginimo būdų, kurių tikslas yra apimties bei ilgio didinimas. . Ši technologija išsiskiria iš kitų pirmiausia savo kapsulės dydžiu ir forma, kuri primena mažą apvalų rutuliuką.

Mūsų technologija įgyvendinama klijų bei tvirtinimo priemonės pagalba, kur kapsulė formuojama rankiniu būdu, kas korekcijos metu leidžia plaukus panaudoti dukart kadangi jie išlaiko gražių sruogų formas.

Priauginimo technologijos ICE Extensions privalumai:

Plaukai nežalojami termiškai
Šukuosena laikosi nuo 4 iki 6 mėnesių
Vėliau šukuoseną galima koreguoti
Galima formuoti mažas kapsules, jos gali būti plokščios arba pilnos
Nėra jokių plaukų priežiūros ar sušukavimo apribojimų
Plaukai tvirtai laikosi, neslenka

Tad tikrai tikiuosi susitikti su Jumis ir Jus padaryti dar grazesnemis. Noriu Jums palinketi, rinkites meistrus itin atsakingai, nes priaugintus plaukus Jus nesiosite ilgai, o jei jie bus blogos kokybes ar blogai atliktas darbas, jus tai erzins kiekviena diena. Lauksime Jusu , kur pasitiksime Jus su puikia nuotaika ir kavos puodeliu!

Plauku priauginimas su jūsų plaukais: 1vnt su keratinu - 1lt. , 1vnt su ziedeliu - 1lt., su ICE EXTENSION - 2,50lt.
Iš tresų darau sruogeles, perdarau sruogeles 1vnt kaina 1lt.

Taip pat ir parduodame plaukus priauginimui. Jei reikes, prasom kreipkites. Galimos nuolaidos didesniems kiekiams.


Daugiau informacijos: www.kerintisstilius.lt
Daugiau nuotrauku: www.facebook.com/kerintisstilius
Teirautis Vaidos

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai