Pilnas Blakstienu priauginimas tik 39lt.3D-59lt.!!! 6D-69lt! Dainava:)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilnas Blakstienu priauginimas tik 39lt.3D-59lt.!!! 6D-69lt! Dainava:)

11,3 €
ID: 5715263
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 117

Skelbimo aprašas

Blakstienu PILNAS priauginimas tik39lt!!Papildymas tik 35lt.,jei like puse.Nuemimas 15lt.
3D volume technika - 59lt.,55-papildymas (kai like puse), 6D VOLUME - 69lt.papild. - 59(kai like puse ) Priauginu labai tankiai,negailiu nei laiko nei blakstienu :)Tik profesionalios priemones.registruoju ir sms.:860239702 dirbu ir savaitgali.
Lauksiu Jusu (nepasidazusiu ir bent savaite blakstienu nedaziusiu cheminiu budu ) partizanu gatveje,prie PC Savas :) Bukim grazios!
RF radio bangų procedūros veidui ir kūnui.AKCIJA!!!! 3 PROCEDURU KURSAS-tik 100lt!

Radio dažnis – tai šilumos banga, kuri prasiskverbia per odą, remodeliuoja pasenusį kolageną, tuo pačiu skatindama naujo kolageno atsiradimą. Tai alternatyva plastinėms veido ir kūno odos liftingo (patempimo) operacijoms.

RF veikia tik apdorojamoje vietoje. Odos epidermis išlieka saugus, dermoje ir giliau esančiuose sluoksniuose audiniai gali įšilti net iki 42 0C, dėl ko ištįsusios ir spiralinę formą praradusios kolageno skaidulos vėl susitraukia, sustorėja, „sutempdamos“ odos karkasą. Tuo pačiu metu aktyvuojami fibroblastai, kurie atsakingi už naujų kolageno ir elastino skaidulų gamybą. Oda tampa lygesnė ir stangresnė, ryškesni veido kontūrai, lyginamos raukšlės ir gilios mimikų linijos. Mažinama pasmakrė bei pajuodę paakiai. Pakeliami antakiai, stangrinami akių vokai. Taip išgaunamas daug jauniau atrodantis veidas (liftingo efektas).
*Po procedūrų kurso net 6 mėn. aktyviai vyksta atjaunėjimo procesas, sumažėja celiulito požymiai.
Procedūra nėra skausminga,netgi maloni.
* Procedūros naudojamos: tonusą praradusiai odai atstatyti, raukšlėms mažinti, celiulito gydymui.
*Procedūros efektas: išgaunamas daug jauniau atrodantis veidas, patempiama oda, pagerinamas jos elastingumas.
Procedūros eiga:

specialisto konsultacija;
odos paruošimas (valymas, tonizavimas, šaldančio-kontaktinio gelio užtepimas);
veido ir kaklo odos veikimas radiobangomis.

Šios procedūros metu naudojama radijo bangų energija, kuri sukelia intensyvų karštį giliajame odos (dermos) sluoksnyje. Karštis ir pakitęs kolagenas aktyvina fibroblastus (ląsteles, gaminančias kolageną), taip formuojasi naujas, tvirtas, standus odos kolageno tinklas, kuris suteikia odai stangrumo, neleidžia raukšlėtis.

Procedūros metu ir kurį laiką po jos jausite tik malonią šilumą, lengvą tempimą ir jau po pirmos procedūros džiaugsitės sumažėjusiomis raukšlėmis, lygesne ir stangresne oda. Maksimaliam rezultatui pasiekti rekomenduojamas 4-8 procedūrų kursas, o vėliau – viena procedūra kas tris mėnesius. Po kurso odos atjaunėjimo procesas aktyviai vyksta net 6 mėn.!
DĖMESIO! Kontraindikacijos: metaliniai implantai ir kuperozinė veido oda.

***PROCEDURA ATLIEKAMA NAMUOSE.***trukme 30min.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai