PILATES KALANETIKA Kauno Akropolyje "Energy time" studijoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PILATES KALANETIKA Kauno Akropolyje "Energy time" studijoje

28,96 €
ID: 5165763
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 127

Skelbimo aprašas

Didelė treniruočių pasiūla įvairiais laikais - rytais , per pietus ir vakarais . Tvarkaraštį rasite mūsų tinklalapyje www.energytime.lt
Išsamesnė informacija apie užsiėmimus ir treniruočių laikus: el.paštu: [email protected] ;
tel.: +37065563972 , +37060090052
http://www.energytime.lt/
facebook : Energy time

Kalanetika - tai ypatingai graži ir moteriška mankšta. Ji priverčia dirbti visus kūno raumenis, tačiau nedidina jų masės. Kalanetikos treniruočių metu ne tik maloniai išmankštinsite kūną, bet ir paryškinsite kūno linijas. Kalanetika - tausoja ir stiprina sąnarius, neapsunkinant širdies darbo, pastovus kvėpavimas ramina ir stiprina nervų sistemą. Nauda - išmankštintas kūnas, žymiai didesnis lankstumas, ryškesni raumenys. Pagerėjusi kraujotaka ir medžiagų apykaitos veikla padeda jaustis gerai ir išlikti puikios nuotaikos.

Pilates - tai viso kūno mankšta, kuri tvirtina net ir mažiausius kūno raumenis, siekiant kontroliuoti atskiras raumenų grupes bei tobulina viso kūno taisyklingą laikyseną. Ši mankšta ne tik didina sąnarių lankstumą bei ištvermę, bet ir stiprina stuburą, leidžia geriau pažinti savo kūną. Pilates mankšta skirta visoms amžiaus bei fizinio pasiruošimo grupėms.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai