Pastolių tinklas 0.45€/m2+pvm

Pastolių tinklas 0.45€/m2+pvm

0,45 €
ID: 5684216
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 734
Pastolių tinklas 0.45€/m2+pvm

Skelbimo aprašas

Dirbant aukštyje statybininkui iš rankų iškritęs sunkesnis darbo įrankis gali sužaloti apačioje esančius žmones. Pastolių tinklas apsaugo jūsų darbo vietą nuo tokių nelaimingų atsitikimų.
Dėl nepalankių oro sąlygų gali keistis statybos darbų grafikas. Šioje sitaucijoje Jums vėl padės pastolių tinklas. Jis atsparus saulės spinduliams, vidutinio stiprumo lietus ar vėjas taip pat nesutrukdys darbti. Dėl lietaus ar kaitros sukeltų problemų (pvz., per greitai džiūstantys dažai) gali atsirasti fasado defektų. Pastolių tinklas, kad ir kaip keistai tai skambėtų, padeda sutaupyti jūsų pinigus, kai dėl prastų oro sąlygų nepavyksta laiku atlikti darbų objekte. Darbų prastovos statybų aikštelėje kainuoja dirbant tiek dideliame objekte, tiek ir jūsų privataus namo kieme. Jei paskaičiuotumėte tinklelio kainą ir darbų kainas, padidėjusias dėl pastolių nuomos kainos, sustabdžius darbą kelioms dienoms, pamatytumėte, kad, įdėtas kiekvienas centas, perkant tinklelį, atsiperka su kaupu.
Pastolių tinklas lengvai montuojamas prie pastolių, galima lengvai iš gabalų suformuoti reikiamą apsauginį plotą.
Pastolių tinklas gerai praleidžia šviesą ir orą, todėl darbo kokybei neturės neigiamos įtakos, o komfortiškos darbo sąlygos tik paspartins darbo greitį.

Visos nurodytos kainos be PVM.

Kontaktai

Vardas
Pastolių tinklas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai