Pastatų šiltinimas poliuretano putomis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pastatų šiltinimas poliuretano putomis

Sutartinė
ID: 5895478
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 60

Skelbimo aprašas

Poliuretano putomis galime apšiltinti:
Sienas
Palėpes
Perdangas
Sienas iš vidaus
Sienas iš išorės
Grindis
Pamatus
Angarus
it t.t.

Dirbame visoje Lietuvoje

Poliuretano putomis gali būti izoliuojamos įvairios pastato dalys: stogai (plokšti ir šlaitiniai), lubos, perdangos, pertvaros, išorinės bei vidinės sienos, pamatai. Putomis gali būti šiltinami mediniai ir mūriniai pastatai, statomi nauji ir atnaujinami, arba renovuojami, anksčiau statyti.

Poliuretano putos sandariai užpildo bet kokius įtrūkimus, nesandarumus, nes sudaro ištisinį izoliacinį sluoksnį. Stogo ir pastogės šiltinimas poliuretano putomis padės sumažinti didžiąją dalį šildymo išlaidų. Šiltinant nereikės nei tvirtinimo detalių, nei jokių papildomų įrankių. Be to, tuo pačiu uždarų porų poliuretano putos sustabdys drėgmės skverbimąsi, nereiks papildomos hidroizoliacijos.

Pastatų šiltinimas putomis – Privalumai:
- Apšiltina net sunkiausiai prieinamas vietas
- Puikiai izoliuoja šilumą. Ženkliai plonesnis poliuretano putų sluoksnis geba taip pat kokybiškai išsaugoti tokią pačią šilumą kaip daug storesnis kitų šiltinimo medžiagų. Pastato sienas šiltinti užtenka 10 cm, o lubas – 15 cm storio poliuretano sluoksniu)
- Poliuretano putos prilimpa ir yra tinkamos beveik kikvienam paviršiui, įskaitant cemento-sabesto plokštes, trapecijos formos lakštus ar medienos plokštes. Uždarų porų poliuretano putos ženkliai pagerina pastatų konstrukciją ir atranavimo trukmę
- Esant palankiom sąlygom, galima padengti daugiau kaip 100 m2 plotą per dieną
- Savo darbams ir medžiagoms mes suteikiame 10 metų garantiją
- Mūsų siūlomos purškiamos poliuretano putos yra labai efektyvios taupant energijos sąnaudas. Tinkamai atlikus darbus, sutaupysite iki 50% savo šildymo išlaidų visam pastato gyvavimo laikui.
- Poliuretano putos pripažintos viena ekologiškiausių šiltinimo medžiagų. Jos ne tik neturi jokių žalingų sudedamųjų dalių ir neteršia aplinkos, bet ir nedulka, atsparios pelėsiui, nepūva, jose neįsiveisia jokie kenkėjai – gružikai, įvairūs parazitai, bei žalingi mikroorganizmai.

Kontaktai:
+370 605 11129
+370 686 43499

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai