Parduodu potemes 2014

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodu potemes 2014

Sutartinė
ID: 5612450
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 284

Skelbimo aprašas

Potemės/kalbos įskaitai. Parduodu 2014 metų lietuvių kalbos įskaitos potemes dešimtokams ir dvyliktokams. Potemės sklandžiai parašytos, lengvai įsimenamos. Apimtis: 2 - 3psl. (700 – 900 žodžių). Į vieną mokyklą siunčiu tik vieną tokią pačią potemę. Turiu lietuvių filologijos bakalauro bei literatūros ir spaudos magistro diplomus, tad potemės parašytos kokybiškai ir profesionaliai.. Kad įsitikintumėte darbo kokybe, galiu atsiųsti potemės įžangą. Siūlau šias potemes:


Dešimtokai


LITERATŪRA 21. Andrius Mamontovas tvirtina: „Jeigu norite, kad jūsų vaikai užaugę gyventų gerai, laimingai ir turtingai, išmokykite juos skaityti knygas.“ Kokiais būdais, jūsų manymu, suaugusieji gali sudominti skaitymu vaikus? Pagrįskite savo pasirinkimą.

KULTŪRA 13. Kuris Lietuvos kino arba teatro festivalis jums įdomiausias? Pristatykite jį ir pagrįskite savo pasirinkimą.

KALBA 8. Pasigirsta nuomonių, kad klasikos kūrinių leksika vis sunkiau suprantama jaunam žmogui. Remdamiesi lietuvių literatūros pavyzdžiais, pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

Dvyliktokai


KALBA 4. Stilinga kalba – autoriaus gebėjimas savitai perteikti individualią patirtį ir įžvalgas, jaučiant
atsakomybę už kiekvieną žodį. Ar šiandienos rašytojams būdinga tokia atsakomybė? Savo
požiūrį pagrįskite lietuvių literatūros pavyzdžiais.

KALBA 5. Naujažodžiai – dažnai nesantaikos akmenys: kalbininkai siūlo žodį, visuomenė piktinasi (kalbininkė J. Zabarskaitė). Pateikite tokių nesantaikos pavyzdžių. Kuo ir kodėl jie neįtiko visuomenei? Savo požiūrį pagrįskite pavyzdžiais.

LITERATŪRA/KULTŪRA 23. Ar senuosiuose Lietuvos literatūros tekstuose ryškėjanti laisvės samprata aktuali šiais laikais? Savo požiūrį pagrįskite pavyzdžiais.

LITERATŪRA/KULTŪRA 26. Klasikinių tekstų ekranizacijos ir inscenizacijos visuomet permąsto kultūrą, istoriją. Patvirtinkite arba paneikite šią mintį remdamiesi lietuvių literatūros klasikos tekstais ir jų ekranizacijomis ar inscenizacijomis.

Kontaktai:
Tel. Nr. : 860733079 (sms)
Skype: marius.ir.akviliukas
El. Paštas: [email protected]

Kalbėjimas, potemė, potemės, potemes, įskaitos, įskaita, iskaita, iskaitos, rašinys, rasinys, atsiskaitymas, rasau, pupp, vbe, 2014, 10 klasės, 12 klases, kalbejimai, rasinys 10kl kalbėjimas, kalbėjimo potemės, potemės su planais, kalbėjimo egzaminas, kalbėjimas, viešasis kalbėjimas, kalbėjimo įskaita, pupp potemės, vbe potemės, kalbėjimo potemė, kalbėjimo įskaitų potemės 2013

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai