Parduodu naują droną DJI Mini SE Fly More Combo su garantija

Parduodu naują droną DJI Mini SE Fly More Combo su garantija

399 €
ID: 8047764
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20
Parduodu naują droną DJI Mini SE Fly More Combo su garantija
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Parduodamas praktiškai nenaudotas dronas su 1 metų garantija DJI Mini SE su Fly More Combo papildomų aksesuarų rinkiniu. Puikiai tinka pradedantiems, nes itin paprasta valdyti bei turi sensorius, apsaugančius nuo netyčinio atsitrenkimo. Parduodu, nes norėjau prasibandyti, kaip veikia dronas ir nusipirkau brangesnį.

249g - Itin lengvas
30 min Maks. Skrydžio laikas
4K HD vaizdo perdavimas,
Regėjimo jutiklis + GPS ,
Tikslus svyruojantis 3 ašių "gimbalas",
2,7K kamera,
Supaprastintas įrašymas ir redagavimas

DJI Mini SE palaiko 12MP nuotraukas iš oro ir 2,7K Quad HD vaizdo įrašus. 3 ašių motorizuotas gimbalas užtikrina puikų fotoaparato stabilumą ir užtikrina aiškų, itin sklandų filmavimą.

Mažiau nei 249 gramus sveriantis DJI Mini SE yra beveik toks pat lengvas kaip vidutinis išmanusis telefonas. Dėl to jis yra ypač nešiojamas ir patenka į žemiausią ir saugiausią dronų svorio klasę, todėl netaikomos tam tikros taisyklės, apribojimai.

DJI Mini SE svoris leidžia jam išlikti ore ilgiau nei panašių dronų FlyCams rinkoje. Mėgaukitės iki 30 minučių skrydžio laiku su visiškai įkrauta baterija

Programėlė DJI Fly siūlo paprastą ir intuityvią vartotojo patirtį, leidžiančią vos keliais palietimais sukurti kinematografiškus kadrus. Jame taip pat yra „Flight Tutorial“ – funkcija, padedanti greitai ir saugiai pradėti naudotis DJI Mini SE.

„DJI Fly“ programėlėje siūlomi įvairūs kūrėjų šablonai, kurie vienu paspaudimu sukuria nuostabius vaizdo įrašus. Net pradedantieji, neturintys redagavimo patirties, bet kurią akimirką gali paversti socialinės žiniasklaidos hitu.


Į komplektą įeina:
Dronas,
Valdymo pultas,
Akumuliatorius,
Laidai iPhone'ui ir Android'ui

Kadangi pirktas su Fly More Combo, taip pat įeina:
Lagaminas,
Dar 2 akumuliatoriai,
Akumuliatorių krovimo stotelė,
12 atsarginių propelerių.

Kontaktai

Vardas
Aivaras Dabrys
Telefonas
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai