Parduodu mobilų kubilą (2 kubilukai ant priekabos)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodu mobilų kubilą (2 kubilukai ant priekabos)

1 650,83 €
ID: 5715913
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 104

Skelbimo aprašas

Parduodu mobilų kubilą. Tiksliau du kubiliukus ant dviašės priekabos.

Mažesnis kubiliukas medinis su dangčiu, skirtas šaltam vandeniui. Jame krosnelės nėra, bet jį galima naudoti kaip stalą. Aplinkui pakanka vietos ne tik suoliukams (komplektacijoje 2vnt.).

Didesnis kubilas plastmasinis, skersmuo šiek tiek virš 2 metrų, kubilo apdaila ažuolinės lentos. Viduje plastmasinis suoliukas su mediniu paviršiumi, kuris reikalui esant (pvz. valant kubilą) yra išimamas. Į kubilą telpa 5-6 "pavalgę" asmenys, arba 7-8 smulkesnio sudėjimo. Krosnelė sumontuota viduje, uždėtos apsauginės medinės grotos. Kubile sumontuotas povandeninis LED RGB (šviečiantis visomis spalvomis) šviestuvas. Šviestuvas valdomas distanciniu valdymu (yra komplekte) ir maitinamas nuo 12V akumuliatoriumi (priekaboje yra padaryta vieta ir pajungimas akumuliatoriui), todėl bet kuriame Lietuvos kampelyje šis kubilas atrodys įspūdingai. Kubilui yra skirtas dangtis ir irklas (skirtas pamaišyti vandeniui).

Priekabos šonai ir priekis atsiverčia, o galinis suoliukas atsitraukia. Taip pasidaro papildoma terasa su žymiai daugiau vietos (žiūrim foto). Prie galinio suoliuko pritvirtinta lenta su užrašu KUBILO NUOMA bei telefono numeriu (yra galimybė išdrožinėti Jūsų pageidaujamą numerį ar užrašą).

Pati priekaba nauja. Buvo 1996 metais. Prieš metus restauruota pas teisingą meistrą, todėl techniškai tvarkinga + technikine apziura iki 2015-08-31.

Šio gėrio kaina 5700lt.

Keitimas galimas tik į pinigus, į sms ir komentarus neatsakinėju.

kubilas kaune, kubilas, mobilus kubilas, parduodu kubila, mobilus kubilas kaune, mobilaus kubilo nuoma, kubilas mobilus

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai