Parduodu elektrini pianina YAMAHA su stovu - 720 LT

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodu elektrini pianina YAMAHA su stovu - 720 LT

208,53 €
ID: 5630213
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 613

Skelbimo aprašas

Parduodu elektrinį pianiną YAMAHA (PSR E333) su jam specialiai pritaikytu stovu. Pianiną pirkome iš muzikos faktoriaus Klaipėdoje http://www.muzikosfaktorius.com/foto/big/4dc91f0dbac8a.jpg ir kartu su stovu sumokėjome virš 1000 Litų. Išsaugota originali dėžė ir pirkimo dokumentai.

Pianinas buvo pirktas groti per šventes vaikučiams, kai neina groti salėje (grojo muzikos mokytoja, viso apie 20 valandų), todėl vis dar yra idealios būklės (net išlikę yra kai kurie lipdukai).

Šis elektrinis pianinas puikiai tinka ne tik pradedančiajam mokintis groti klavišiniais (yra ekraniukas, kur rodoma kokie akordai nuspausti ir kaip jie rašosi penklinėje, taip pat stovelis pasidėti natoms), bet ir (dėl begalės įvairių garso, melodijų ir stilių pasirinkimo) jau patyrusiam muzikantui.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=IVQHAwcAl-g

Aprašymas (http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/digitalkeyboards/portable_keyboards/psr-e333/?mode=model):

Ultra Wide Stereo
More Advanced Y.E.S" and "Keys to Success" Lesson Functions
High Quality Voices & Styles and Digital Effects
Music Database
Easy Recording
Connectivity to PC
Portable Grand Button
Auto Power Off mode with adjustable timer

The PSR-E333 features a touch sensitive keyboard. It has 497 dynamic, high quality, natural sounding voices, 106 accompaniment styles and 102 built-in songs. Music database provides one touch set-up of the keyboard, to play the selected songs. The Easy Recording feature lets you record up to five of your original songs. You can save them into the onboard memory: great for practicing and composing.

----------------------------------------------------------------
Kaina 720 LT, Vilnius (galime atvežti ir į Klaipėdą).
Tel. 8 671 14450

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai