Parduodame naujos kartos FESTOOL rankinius įrankius

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodame naujos kartos FESTOOL rankinius įrankius

Sutartinė
ID: 5670077
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 428

Skelbimo aprašas

Festool įrankiai medienos apdirbimui - žinomas Vokietijos gamintojas ir vienas iš garsiausių ir seniausių elektrinių įrankių gamintojų, gaminantis specializuotus medienos apdirbimo įrankius. Prekės – aukštos kokybės, su trijų metų garantija. FESTOOL - patikimi ir ypatingai tikslūs įrankiai. Mūsų įmonė atstovo partneris Lietuvoje daugiau nei 10 metų, darbuotojų patirtis padės Jums pasirinkti tinkamą Festool įrankį ar priedą. Taip pat atliekame garantinį ir pogarantinį aptarnavimą. Jau prekiaujame ir naujos kartos 18 V įrankiais su ličio jonų baterijomis ir EC-TEC variklais be šepetėlių. Naujųjų įrankių varikliai yra mažesni, dėl to įrankiai tapo kompaktiškesniais, dėl to juos paprasta naudoti ribotose erdvėse, įrankiai lengvesni, todėl lengviau dirbti jei tenka juos naudoti juos iškėlus virš galvos. Naujosios baterijos turi didesnę srovę užtikrinančias sekcijas, turinčias didelius galios rezervus, todėl jos išlaiko didesnį įkrovimo ciklų skaičių.
Siūlome Jums šiuos naujus produktus:
Modulinis kraštų frezeris MFK 700 EQ/B-Plus su spyruokliniu stabdžiu, rutuliniu guoliu ir drožlių nupūtimu. Kantams išlyginti be pažeidimų ir apdirbimo pėdsakų.
Kantų klijavimo įrankis KA 65 Set ir kantų klijavimo įrankis KA 65 Plus. Greitai ir paprastai klijuosite medines, plastikines ir melamino juostas.
Akumuliatorinis perforatorius BHC 18 Li BASIC, akumuliatorinis perforatorius BHC 18 Li 4,2 Plus. Ergonomiški įrankiai vidaus apdailos, montavimo darbams bei apšiltinimo sistemų (WDVS) tvirtinimui.
Akumuliatorinis įgilinamas diskinis pjūklas TSC 55 REB-Plus Li, akumuliatorinis įgilinamas diskinis pjūklas TSC 55 REB-Plus-FS Li, akumuliatorinis įgilinamas diskinis pjūklas TSC 55 REB-Plus/XL-FS Li, akumuliatorinis įgilinamas diskinis pjūklas TSC 55 REB-Plus/XL Li. Šiuose akumuliatoriniuose modeliuose yra įdiegtos dvi naujovės: dvigubos baterijos koncepcija ir dulkių surinkimas.

http://www.woodteka.lt/lt/festool

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai