Parduodame kilmingus Garbanotojo Bišono (Bichon Frise) veislės šuniukus.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodame kilmingus Garbanotojo Bišono (Bichon Frise) veislės šuniukus.

781,97 €
ID: 5708837
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 266

Skelbimo aprašas

2014 08 07 gimė 4 kalytės ir 2 patinukai. Likę dvi nerezervuotos kalytės, jau su skiepais, mikročipais ir dokumentais, pasiruošusios keliauti pas naujus šeimininkus,

Mama: GEJSZA PERLA TENERYFY (SNAIGĖ) gyvena Lietuvoje, atvežta iš Lenkijos.
Titulai: Lietuvos, Latvijos, Estijos,Baltijos jaunimo čempionė; Lietuvos, Latvijos, Estijos,Baltijos ir Lenkijos čempionė. 15 x EXC 1 (puikiai 1 vieta), 2 x EXC 2 (puikiai 2 vieta) , 2 x EXC (be vietos), 2 x Best Junior (geriausia iš veislės jaunimo) , 6 x BOB (geriausia iš veislės),6 x BOS (geriausia iš priešingos lyties), 2 x CACIB (kandidatė į tarptautinio grožio čempionus), 1 x RCACIB. Pasaulio šunų parodoje 2013m. 6-ta savo klasėje (įvertinimas -"puikiai").

Tėtis: SNOW CURL AMORE MIO (KARDINAL) gyvena Latvijoje, atvežtas iš Ukrainos
Titulai: Lietuvos, Latvijos, Estijos,Baltijos, Rusijos, Lenkijos, Čekijos ir Rumunijos jaunimo čempionas; Lietuvos, Latvijos, Estijos,Baltijos, Rusijos,Vengrijos, Lenkijos čempionas ; INTER(C.I.B)CH(tarptautinio grožio čempionas) 11xCACIB, 9xRCACIB! Pasaulio šunų parodoje 2013m. užėmė 1-mą vietą savo klasėje, 2014 m.- 3-čią vietą.

Abu tėvai be galo temperamentingi, žaismingi ir nuostabių charakterių šunys. Turi puikios kokybės kailius (tankius ir puikios struktūros), gerą pigmentaciją (juodas nosytes), tamsias akis. Jiems atlikti visi privalomi tyrimai. Daug titulų reiškia, kad daugybė skirtingų šalių teisėjų pastebėjo ir puikiai įvertino visas gerąsias jų savybes, kurios ir būdingos šiai nuostabiai veislei. Garbanoti bišonai puikiai sutaria su vaikais arba kitais namų augintiniais. Labai prisitaiko prie šeimininkų gyvenimo būdo ir tempo, todėl tinka tiek aktyviems, tiek ramesniems žmonėms, puikiai jaučiasi gyvendami tiek bute mieste, tiek privačiame name. Be to svarbu pabrėžti, kad ši veislė tinka alergiškiems žmonėms, nes neturi povilnės. Garbanoto bišono kailis (plaukai) nesišeria, yra reguliariai kerpami (siūloma bent kartą per 6 sav., nors galima ir dažniau), bent kartą per savaitę reikia gerai visą iššukuoti, jie neturi specifinio šuns kvapo.

Mažyliai į naujus namus keliaus mikročipuoti, turės europasus (tarptautines skiepų knygeles), LKD/FCI kilmės dokumentus, bus laiku nukirminuoti ir paskiepyti, gaus su savimi kraitelį.

Daugiau informacijos mūsų tinklapyje http://www.bichonfrise-vilnius.lt/suniukai-puppies/ , e-mailu [email protected] arba telefonu +37067634920

Kaina sutartinė.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai