Parduodamas išskirtinio dizaino 5 kambarių 305 kv.m. Butas Klaipėdoje, Kauno g.

Parduodamas išskirtinio dizaino 5 kambarių 305 kv.m. Butas Klaipėdoje, Kauno g.

999 000 €
ID: 8070096
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
18
Aukštas
17
Plotas (kv.m.)
305
Kambarių skaičius
5
Statybos tipas
Monolitinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

Prabangūs apartamentai su nuostabiu vaizdu į miestą, uostą, Kuršių marias, Smiltynės miškus ir jūrą iš aštuoniolikto aukšto Klaipėdoje, Kauno g.

Parduodamas išskirtinio dizaino 5 kambarių 305 kv.m. Butas Klaipėdoje, Kauno gatvėje. Erdvus, ekonomiškas ir skoningai įrengtas 240,86 m² gyvenamo ploto butas su 56,47 m² atvira terasa, dviem atvirais balkonais 5,38 m² ir 5,38 m². Poilsis atviroje terasoje suteiks jūsų būstui išskirtinumo, jį papildys atsiverianti žavinga miesto panorama, niekur daugiau Lietuvoje nesutinkamas kraštovaizdis.

Bute suplanuoti jauki ir erdvi svetainė, didelė virtuvė, valgomasis ir bibliotekos zona. Funkcionaliai išdėstyti plotai ir dviejuose vaikams skirtuose kambariuose. Trečias vaiko kambarys, esant poreikiui, gali būti lengvai pertvarkomas į žaidimų arba darbo kambarį.

Didelė ir komfortabili vonia su galimybe įsirengti sauną ir skalbimo patalpą, atskiras tualetas su dušo kabina ir atskira tėvų miegamojo vonia pilnai užtikrins šeimos ir svečių higienos poreikius. Tėvų miegamasis pasižymi išskirtine galimybe iš lovos grožėtis miesto panorama per įstiklintos sienos erdvę. Visame bute dominuoja ramios ir šviesios spalvos, suteikiančios jaukumo ir komforto jausmą.

Svetainėje dideli langai, įspūdingas vaizdas pro langus sukuria ypatingą atmosferą, užtikrina privatumą ir kokybišką gyvenimą. Bute sumontuota šildymo įranga su individualia šilumos apskaita, svetainės oro kokybę kontroliuoja sieninis kondicionierius, buities komforto lygį užtikrina centrinė dulkių siurbimo sistema, bute pilnai paruoštas interneto, kabelinės televizijos ir apsaugos signalizacijos tinklas.

Mikrorajono infrastruktūra pilnai susiformavusi: šalia yra du vaikų darželiai, Akropolis su visu prekybinių, pramogų ir paslaugų sferos tinklu. Geras susisiekimas su kitomis miesto dalimis tiek individualiu, tiek visuomeniniu transportu, nes iki centrinės gatvės – 5 min., kelio pėsčiomis.

Namo laiptinės durys rakinamos elektroninio kodavimo sistema, su svečiais susisiekiant videotelefonspynės pagalba, gyventojų patogumui sumontuoti du skirtingo dydžio Schindler gamintojo liftai, užtikrinantys greitą ir tylų patekimą į norimą aukštą. Automobilio parkavimo vieta garaže, namo rūsio patalpose ir vieta aptvertoje lauko aikštelėje.

Apie butą
Kambarių skaičius: 5
Būklė: Pilna apdaila
Pastato tipas: Monolitinis
Aukštas: 17
Aukštų skaičius: 18
Bendras plotas (m2): 305,09
Gyv.plotas (m²): 240,86
Statybos pabaiga: 2008
Buto kaina: 999 000

Kontaktai

Vardas
Darius
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai