PARDUODAMAS BUTAS ANTAKALNYJE, ŠALIA MIŠKO

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PARDUODAMAS BUTAS ANTAKALNYJE, ŠALIA MIŠKO

106 870 €
ID: 5621538
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Antakalnis
Statybos metai
1982
Aukštų skaičius
5
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
80
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KAPITALIAI SUREMONTUOTAS BUTAS ŠALIA MIŠKO !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PO KAPITALINIO REMONTO;

- RYTINĖ-PIETINĖ ORIENTACIJA;

- TARPINIS AUKŠTAS;

- ŠALIA MIŠKO;


VIETA. Išskirtinė vieta. Namas yra pirmas prie miško, todėl čia ypatinga ramybė, gamtos apsuptis. Visi buto langai išeina į žaliąją zoną, tačiau ne per arti, todėl miškas neužstoja šviesos. Prie namo yra didžiulė vaikų žaidimų aikštelė, daug vietos pasivaikšiojimams, sportui, poilsiui. Nors namas yra atokiau kitų namų, aplinkui galima rasti visas reikalingas įstaigas: prekybos centrą, mokyklas bei darželius, bankus, gydymo įstaigas ir kitus reikalingus taškus.

SUSISIEKIMAS. Patogus ir greitas susisiekimas. Viešojo transporto stotelė yra netoliese. Nuosavu automobiliu, ypatingai greitai pasiekiama centrinė miesto dalis ir kiti norimi mikrorajonai.

NAMAS. Mūrinis, penkių aukštų namas. Laiptinė tvarkinga ir prižiūrima. Į ją patekti galima tik pro rakinamas duris su telefonspyne. Kaimynai – bendruomeniški gyventojai, organizuojantys reikalingus darbus( pakeitas stogas, tvarkoma aplinka).

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį parkuoti galima aikštelėje šalia namo.

BENDRUOMENĖ.

KOMUNIKACIJOS. Atvestos visos komunikacijos: internetas, kabelinė televizija, telefono linija. Kadangi namo gyventojai šildymą reguliuoja, sąskaitos šalčiausiu metu buvo 500Lt.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus išplanavimas: erdvus holas, trys atskiri miegamieji, erdvi svetainės-valgomojo zona, atskira virtuvė, tualeto ir vonios kambariai yra izoliuoti, taip pat yra tamsusis kambarys, balkonas bei rūsys.

ĮRENGIMAS. Jaukiai ir moderniai įrengtas butas, su dizainerio pagalba. Visame bute nauji plastikiniai langai, dvigubos lauko durys. Grindų danga –parketlentės, sienos dažytos bei išklijuotos tapetais. Bute įrengtas modernus apšvietimas . Dviejų balkonų sąskaita, padidinti du kambariai, miegamajame kambaryje sumontuoti vitrininiai langai.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai