Parduodamas 3 kambarių butas Naujininkuose, Dzūkų g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas 3 kambarių butas Naujininkuose, Dzūkų g.

66 612,6 €
ID: 5593761
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 53

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Statybos metai
1982
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
64
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

Parduodamas labai tvarkingas, šiltas, visiškai atlaisvintas 3 kambarių butas su rūsiu Naujininkuose, Dzūkų g. Parduodamas BE TARPININKŲ.
Bute 3 izoliuoti kambariai (18 kv.m., 13 kv.m. ir 8 kv.m.), didelė virtuvė (12 kv.m.), koridorius (11,5 kv.m.), atskira vonia ir WC, balkonas, rūsys.
Butas parduodamas su daliniais baldais: pilnai įrengta virtuvė su buitine technika (elektrinė kaitlentė, orkaitė, gartraukis, plautuvė) ir įmontuota skalbimo mašina; viename iš kambarių - didelė sieninė spinta su stumdomom durim, veidrodžiu ir lentynomis; vonios ir WC santechninė įranga. Langai plastikiniai su žaliuzėm, balkonas įstiklintas, grindys - lamintas ir plytelės, sienos - dažytos, koridorius - šaliuotė, įėjimo durys - šarvuotos, laiptinė rakinama, yra domofonas. Namo kieme yra automobilių stovėjimo aikštelė, namo stogas neseniai remontuotas, sienos aplink buto balkoną neseniai naujai užtinkuotos.
Butas patogioje vietoje: prie pat visuomeninio transporto stotelės, šalia yra vaikų darželiai, mokykla, maisto prekių parduotuvės, picerija; 5-7 min. pėsčiomis iki Geležinkelio stoties, 10-15 min. pėsčiomis iki senamiesčio ir centro.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai