PAPUOŠALŲ VĖRIMO KURSAI

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PAPUOŠALŲ VĖRIMO KURSAI

Sutartinė
ID: 5128027
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 45

Skelbimo aprašas

Kiekviena moteris nori atrodyti išskirtinė. Išsiskirti iš minios galima dėvint kažką orginalaus. Vienas iš tokių orginalių dalykų, padedančių išsiskirti iš kitų, gali būti papuošalai. Šiuo metu prekyboje siūloma gausybė įvairiausių papuošalų, tačiau tik originalūs rankų darbo papuošalai padės išsiskirti iš kitų. Juos galima nesunkiai pasigaminti, tereikia tik bendrų žinių (kaip tai daryti) bei įgūdžių.
UAB "Viskas lengvai" mokymo ir konsultavimo centre Jūs galite išmokti papuošalų vėrimo paslapčių ir pasigaminti originalius rankų darbo papuošalus.
Baigus mokymus Jūs galėsite ne tik pasigaminti sau originalių rankų darbo papuošalų, bet ir nesunkiai pradėti savo verslą. Tam nėra reikalingos didelės investicijos.Tai gali būti Jūsų pagrindinis arba papildomas pajamų šaltinis.
10 užsiėmimų kursų kaina (3-8 žmonių grupelėse) 270 Lt. Mokymosi medžiaga ir priemonės įeina į kursų kainą. Kursų metu padaryti papuošalai lieka Jums.
Bedarbiams, pensininkams, studentams, žmonėms, turintiems negalią, tėvams, auginantiems vaiką iki 3 metų, kursų kaina tik 230 Lt.
Taip pat galite rinktis atskirus papuošalų vėrimo kursų užsiėmimus ir išmokti daryti tam tikrus papuošalus. Užsiėmimo kaina 30 Lt.
Taikomos nuolaidos! Platesnė informacija www.viskaslengvai.lt
Paskubėkite registruotis, nes vietų skaičius ribotas! Dėl registracijos kreiptis telefonu +370 6363 4230 arba el.paštu [email protected]
Daugiau informacijos www.viskaslengvai.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai