Papuošalų kūrimo studija mokymai suaugusiems

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Papuošalų kūrimo studija mokymai suaugusiems

Sutartinė
ID: 6236381
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

KVIEČIAME VISAS MĖGSTANČIAS KURTI PAPUOŠALUS PAS MUS SEKMADIENIAIS ar šeštadieniais (pagal pageidavimą), kartais trečiadieniais vakarais į mūsų menų studiją "Linksmos spalvos".
Pas mus veikia ir KAROLIUKŲ VĖRIMO IR PAPUOŠALŲ KŪRIMO STUDIJA.

Karoliukų vėrimo ir papuošalų kūrimo užsėmimai vyksta Menų studijoje „Linksmos spalvos“ :
Adresu: Laisvės pr.123 (Pašilaičiuose), Vilniuje – sekmadieniais, nuo 12.00 val. ir nuo 14.00 val.

Adresu: Ateities g.10A-03 (Jeruzalė/ Baltupiai) ), Vilniuje – šeštadieniais suaugusiems arba vaikams užsiėmimai vyksta nuo 17.30 val. (susirinkus grupei, būtina registracija, dailininkė pakviečia į užsiėmimus)
Tai dviejų, trijų, keturių savaičių kursas. Galima atvykti į vienkartinį užsiėmimą. Grupės registruojamos- el paštu: [email protected];

Su Jumis dirba dailininkė Darja,

Iš karolių ir karoliukų galima suverti įspūdingų ir originalių papuošalų, neskiriant įrankiams ir priemonėms didelių pinigų. Papuošalai ir moterys – neatskiriama. O jei dar papuošalai sukurti pačių rankomis, su meile ir širdies šiluma – tai neįkainojama vertybė, nenuperkama už jokius pinigus. Kviečiame į mūsų studiją visus – vaikus ir suaugusius, mėgstančius originaliai pasipuošti, norinčius susipažinti su įrankiais ir reikmenimis, naudojamais kūrybos procese, išmokti įvairių karoliukų vėrimo būdų bei susikurti unikalių papuošalų .
Užsiėmimuose išmokstama daryti sages, gaminti apyrankes ir vėrinius, verti auskarus ir karolius iš kristalų, susipažįstame su sutažo pagrindais ir pačios pasigaminame sau sagę. Mergaitės išmoksta iš karoliukų verti boružėles, drugelius, laumžirgius, apyrankes, auskariukus ir kita…
Pamokoje suteikiamos visos darbui reikalingos medžiagos bei priemonės. Jums tereikia „atsinešti“ truputį kantrybės, lašelį kruopštumo ir spalvingos kūrybinės nuotaikos.
Kuriami papuošalai ir iš veltinio, odos, keramikos, bei kitų medžiagų - formuojamos atskiros 2-3 savaičių mokymo grupės, pagal pageidavimą.
Kviečiame registruotis.
UŽSIĖMIMŲ LAIKAS Menų studijoje „Linksmos spalvos“ Laisvės pr.123:
Sekmadieniais
Nuo 14.00 val. kviečiame suaugusius ir vyresnių klasių moksleivius, norinčius išmokti pasidaryti papuošalą. Užsiėmimo metu naudojami biseris ir pusbrangiai akmenys (agatas, jaspis ir kt.).
Užsiėmimo kaina su medžiagomis: 12 – 15 Eur (2 ak. val.) , kaina priklausomai nuo tą pamoką naudojamų medžiagų. Atsižvelgiame į Jūsų pageidavimus. Vyksta pagal registraciją- galimi kiti laikai, vakarais pagal registraciją, jei užsiėmimų pageidauja keliese, grupę.
Penktadieniais nuo 19.30-21.00 val.- Rengiame karoliukų vėrimo (papuošalų kūrimo) užsiėmimus ir penktadieniais vakarais grupei iš darboviečių, draugių grupei, klasės merginoms, mergvakariui ir kt. Visi šie užsiėmimai vyksta pagal registraciją- tel-8 687 84853

UŽSIĖMIMŲ LAIKAS Menų studijoje „Linksmos spalvos“, adresu: Ateities g. 10A- 03, Vilnius:
ŠEŠTADIENIAIS
17.30– 19.00 val.- Karoliukų vėrimo ir papuošalų kūrimo studija/ mokytoja dailininkė Darja / šis užsiėmimas vyksta tik pagal registraciją.
Registracija ir informacija: [email protected], žiūrėkite mūsų svetainėje www.linksmosspalvos.lt,
8 687 84853;

Tel: +370 681 41473 – kreipkitės, tai dailininkės Darjos kontaktai, su ja galite pasitarti, paklausti

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai