Papildomos pajamos internetu. Pi Network !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Papildomos pajamos internetu. Pi Network !

1 000,2 €
ID: 8075117
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Papildomos pajamos internetu. Pi Network!

Jeigu turi telefoną - turėsi ir pinigų. Įdarbink savo telefoną jau dabar. Tai pirmoji kripto valiuta kurią galima kasti TELEFONU!

Taigi pradėk kasti kripto valiutą be jokių pradinių investicijų.Tau tereikia parsisiųsti app į savo telefoną iš Google Play ar Apple Store. Beje, programos yra nemokamos.

Panaudok pakvietimo kodą "Ruffryder69" po programėlės įrašymo, gauk 5 Pi dovanų ir pradėk kasti savo Pi. Nepamirskite patvirtinti KYC tai jusu tapatybes patvirtinimas. Be sito negalesite persivesti iškasto pi i savo pinigine.

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault
Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/pi-network/id1445472541

Tau tereikės įjungti programėlę kartą per 24h ir paspausti kasimo mygtuką (žaibuką). Taip užtikrinama, kad nebūtų sukčiaujama su pagalbinėmis programomis. Pi Network programėlė neeikvoja papildomai tavo telefono baterijos. Internetas taip pat neturi būti įjungtas visą laiką, nes programėlė kasa kripto valiutą net ir ne įjungus interneto telefone. Uzteks spustelet mygtuka karta paroi.

Kiek prikasi kripto valiutos priklauso tik nuo tavęs. Tik įsirašius programėlę tavo kasimo greitis bus 0,25/h
pakvietus 3 draugus ar šeimos narius, jau su savo pakvietimo kodu tavo greitis padidės iki 0,45/h vėliau už kiekvieną pakviestą naują narį tavo kasimo greitis padidės 0,9/h. Taigi viskas priklauso tik nuo tavęs!

Dabar projektas yra 2 stadijoje iš 3. 3 etapas jau prasidejo ir numatoma pabaiga 2024 06 todėl liko laukti jaų visai nebedaug. Tada Pi žengs į pasaulines biržas. Numatoma Pi Network vertė 5-10 €, nors keletas platformu jau rodo kad dabartine verte 33$ ikeliau 3 nuotrauka binance platformos rodmenys.

Pražiopsojai bitcointo eros pradžią? Nepražiopsok Pi Network pradžios ! :) Taigi, kodėl neskyrus pusės 1 minutės savo laiko kasdien ir neužsidirbus pinigų?

Jeigu kas nors bus neaišku ar kils bet kokių klausimų, programėlėje yra forumas lietuvių kalba, kurio nariai visada tau pagelbės ir patars. Taip pat daugiau informacijos rasi oficialiame internetiniame puslapyje www.minepi.com/justinasbud jeigu turi facebook prisijunk prie oficialios Pi Network Lietuva grupės: Facebook.com/PiNetworkLietuva. tenai rasi visą norima informacija ir pagalbą lietuvių kalba :) arba prie privačios grupės Facebook.com/groups/PiNetworkLietuva/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai