Paint Zoom Dažų purkštuvas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Paint Zoom Dažų purkštuvas

24,62 €
ID: 5463672
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 772

Skelbimo aprašas

Su šiuo purkštuvu lengvai ir lygiai nudažysite bet kokį paviršių: mūrinę sieną, medžio plokštes, tinką, betoną, medieną.
Su Paint Zoom dažų purkštuvu galite atlikti dažymo darbus kaip profesionalai – greitai ir paprastai. Niekuo neišsiskiriančią aplinką galite paversti nepaprasta erdve per labai trumpą laiką.Su Paint Zoom galite dažyti viską!Lygiu dažų sluoksniu padengsite bet kokį paviršių:

plokščią sieną;
tinką, plytas;
medžio plokštes;
betoną;
medieną ir t.t.

Paint Zoom – geriausias dekoratoriaus pagalbininkasPaint Zoom atliks sunkųjį darbą už Jus – lengvai ir labai greitai nudažys visus paviršius, kuriuos dažydami teptuku ar voleliu sugaištumėte valandų valandas. Paint Zoom dažų purkštuvas pagamintas iš ypač lengvos, itin patvarios medžiagos, kad daiktas tarnautų ilgai. Nešiojamo dėklo viduje yra 650 vatų galios variklis, tinkantis intensyviam darbui, didelių plotų dažymui.Techniniai duomenys:

Įtampa: 230-240V; 50 Hz.
Galia: 650 W.
Dažų talpykla: 800 ml.
Žarnos ilgis: 1,5 m.
Pakuotės svoris: 2,5 kg.

Rinkinį sudaro:

Paint Zoom dažų purkštuvas.

Naudotis Paint Zoom labai paprasta!Šiuo prietaisu lengvai išmoks naudotis ir vyras, ir moteris, ir vaikas. Tereikia pripildyti jį dažų ir nuspausti purškimo rankenėlę.Jūs galite reguliuoti išpurškiamos srovės apimtį, dažyti vertikaliai ar horizontaliai. Taip pat galite dažų srovę susiaurinti ir ja pasiekti mažiausius plyšius ir angas, kurias sunku nudažyti teptuku ar voleliu.Pagyvinkite spalvomis nebenaujus, nutrintus baldus; prikelkite naujam gyvenimui nublankusius niekučius ar nudėvėtus antikvarinius daiktus. Visa tai įmanoma padengus vos vieną dažų sluoksnį.Taupykite laiką ir greičiau pamatysite rezultatą!Su Paint Zoom sugaišite perpus mažiau laiko ir sumažinsite išlaidas. Taigi išmeskite sudžiūvusius teptukus, dažais aplipusius volelius ir lovelius ir nuo šiol dažykite lengviausiu būdu. Paint Zoom sistema paremta technologija, taikoma reiklioje automobilių pramonėje.Kodėl verta įsigyti Paint Zoom?

Sugaišite kur kas mažiau laiko, negu dažydami voleliu ar teptuku: Paint Zoom nudažo 15 m2 vos per 10 min.
Maksimalus dažų klampumas: 130 mm2/s pagal DIN standartus.
Pritaikytas Jūsų poreikiams: 3 purškimo srovės nustatymai: vertikalus, horizontalus, apvalus.
Nepaprastai lengvas ir patogus.
Lengvai išvalomas.
Tinka naudoti patalpose ir lauke.
Galite naudoti tiek mažiems, tiek dideliems plotams dažyti.

Video :
http://www.youtube.com/watch?v=AOZRqDCvtQQ

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai