Padidink Peni naturaliu budu Vigrx Plus.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Padidink Peni naturaliu budu Vigrx Plus.

35 €
ID: 6226446
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

Nemokamas siuntimas. Kaunas
Populiariausias maisto papildas vyrams “VigRX” daugybei vyrų padėjo susigrąžinti pasitikėjimą, pagerindamas jų pasirodymą sekso metu, padidindamas erekcijos dydį ir kokybę. Dėl ištobulintos augalinės formulės dažnai “VigRX” naudoję vyrai nurodė, jog jų penis erekcijos metu padidėjo, ilgiau išliko kietesnis, erekcija truko ilgiau. Nors daug kas manė, jog geras nebegali tapti geresnis – dabar yra ir “VigRX Plus”! Patobulinta VigRX formulė vyrams norintiems truputį daugiau ir trokštantiems pajausti greitesnius rezultatus.
Funkcijos:
• penio padidinimas
• stipresnė erekcija
• intensyvesnis orgazmas

Kaip jis veikia?
Lyginant su savo pirmtaku, “VigRX Plus” turi tris papildomus ingredientus, kurie dar labiau pagerina procesą. Svarbiausias iš jų yra Bioperinas, kuris pagerina veikliųjų medžiagų įsisavinimą ir suteikia greitesnius rezultatus.

Daugiau informacijos:
• Sudėtis: Korėjos raudonasis ženšenis (Korean Red Ginseng) didina atsparumą fiziniam, cheminiam ir biologiniam stresui ir gerai veikia energingumą, bei bendrą gyvybingumą. Laikoma, kad jis padeda kenčiantiems nuo erekcinės disfunkcijos. Gulsčioji serenoja (Saw Palmetto) naudojamas šlapimo trakto infekcijų gydymui ir veikia žmogaus hormonus stiprindamas vyrų ir moterų seksualinį susijaudinimą. Gudobelė (Hawthorn) yra augalinis ingredientas, naudojamas penio didinimui. Jis pagerina kraujo tekėjimą į penį, taip sustiprindamas patiriamas erekcijas. Ginkmedis (Ginkgo Biloba) gerina kraujo cirkuliaciją suteikdamas didesnes ir stipresnes erekcijas. Damiana (Damiana) iš Pietų Afrikos kilęs augalas, žinomas kaip afrodiziakas. Gulsčioji ragužė (Tribulus Terretis) nuo seno žinoma kaip ingredientas, kuris pakelia testosterono lygį ir pagerina erekcinę funkciją. Catuaba (Catuaba) yra afrodiziakas. Jis suteikia jėgos ir kovoja su nuovargiu. Muira Pauma (Muira Pauma) nuo seno žinoma kaip ingredientas didinantis lytinį potraukį, tiek lytiškai, tiek psichologiškai. Brantas (Cuscuta (Dodder)) plačiai naudojamas Azijos medicinoje per ankstyvos ejakuliacijos ir impotencijos gydymui. Epimedis (Epimedium) yra tradicinis ingredientas, naudojamas kaip afrodiziakas. Šis ingredientas atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir padidina penio kraujo spaudimą, padėdamas pasiekti geresnę erekciją. Bioperinas (Bioperine) nuo seno buvo naudojamas Indijoje. JAV atlikti klinikiniai tyrimai parodė, jog jis padidina kartu vartojamų augalinių ingredientų įsisavinimo lygį.

• Pašalinis poveikis: augalinis maisto papildas, todėl jis neturėtų sukelti šalutinio poveikio, nebent esate alergiškas kuriam nors iš sudėtyje esančių ingredientų. Jeigu jūs šiuo metu gydotės, vartojate receptinius, augalinius ar kitokius vaistus, pasitarkite su savo gydytoju prieš pradėdami vartoti “VigRX Plus”.
• Specifikacija: pakuotėje yra 60 tablečių
• Vartojimas: rekomenduojama gerti 2 tabletes per dieną. Didesnis efektyvumas vartojant su maistu. Maksimali dozė yra 4 tabletės per 24 valandas. Rekomenduojamas terminas - 2-4 mėn., tačiau kuo ilgesnis naudojimas, tuo geresni rezultatai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai