Padarykite vaikus laimingais

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Padarykite vaikus laimingais

Sutartinė
ID: 5550666
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 60

Skelbimo aprašas

Matote kaip greitai auga Jūsų vaikai? Norite suteikti Jiems pilnavertį gyvenimą? Deja, tačiau nei vienas šiame pasaulyje to padaryti 100% negali.

Pakeiskite savo vaikų gyvenimą! Nesakau, jog pakeiskite savo vaikų gyvenimą visiškai. Jūs bėjėgiai tai padaryti, tačiau Jūs galite pastūmėti savo vaikus teisinga linkme.

Šiomis dienomis vaikai labai daug laiko praleidžia prie mobilių telefonų ir kompiuterių, ir visokių kitokių išmaniųjų įrenginių, ką jau kalbėti apie žaidimus. O kiek dar jie prasėdi mokykloje, bei darydami namų darbus, O DIEVE!!!
Problemos su stuburu, akių problemos, tai tik maža dalis šiandieninių bėdų, su kuriomis susiduria didžioji dalis tėvų.

Žiemą vaikai turi per daug laiko, todėl reikia juos užimti. Nupirkite savo vaikams lygumų slides. Įtraukite juos į sportą pačiu nuobodžiausiu metų laiku, kuris taps pačiu laukiamiausiu tolesniame jų gyvenime. Taip jie bus labiau susikoncentravę darbo dienomis, nes žinos, jog savaitgalį vyksite slidinėti, todėl pagerės ne tik Jūsų vaikų sveikata, bet ir laiko planavimo įgūdžiai, mokslo kokybė.

Šiuo metu pats laikas ieškoti Kalėdinių dovanų, nes vėliau, savaitė prieš Kalėdas, viskas būna išpirkta arba žmones ištinka masinė PSICHOZĖ.

Kaip tik ŠIUO METU VYKSTA KALĖDINĖ AKCIJA vaikiškoms lygumų slidėms iš Slidespigiau.lt !
Slidžių komplektai tokie geri, jog Jų kiekis ribotas, pritaikysime Jūsų vaikučiams geriausias slides, batus, lazdas. Ir tai yra puiki dovana šv. Kalėdų proga.
DVIGUBA NAUDA! Ar geriau norite padovanoti savo vaikui naują telefoną, ir į jį įkinkyti savo vaiką?

Tad, nieko nelaukite ir UŽPILDYKITE UŽKLAUSĄ www.slidespigiau.lt svetainėje,
nes šiuo metu vyksta AKCIJA LYGUMŲ SLIDINĖJIMO KOMPLEKTAMS VAIKAMS, ir slidinėjimo komplektų KIEKIS už specialią kainą yra RIBOTAS!
Nupirkite lygumų slidinėjimo komplektą savo vaikui: slides, batus, lazdas, apkaustus UŽ JUOKINGAI MAŽĄ KAINĄ --- TIK 250 Lt --- !!! Akcijos laikas ir prekių kiekis ribotas.

VALIO! Jau nuo šios žiemos galite pakeisti savo vaikų gyvenimą, savo šeimos gyvenimą, bet PALA PALA, o ar pagalvojote apie save? Ką Jūs veiksite kai Jūsų vaikai slidininės Lietuvos lygumomis ir kalvomis? Nežinote? Jums to ir nereikia žinoti! Mes žinome už Jus! JŪS SLIDINĖSITE SU SAVO VAIKAIS! Nes juk kažkam reikės paduoti savo vaikui karštą puodelį arbatos iš termoso ?!

Viskas priklauso tik nuo Jūsų, todėl būkite visur pirmi,
www.Slidespigiau.lt


Jeigu turite klausimų, visada laukiame laiško el. paštu
[email protected]
arba skambučio 8-647-07397

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai