Pabalių k. Trakų r. sav. Plotas 190.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pabalių k. Trakų r. sav. Plotas 190.0m2

260 000 €
ID: 6201176
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Trakų r. sav.
Gyvenvietė
Pabalių k.
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
190.00
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis

Skelbimo aprašas

Parduodamas pilnai įrengtas ir apstatytas namas, naujos statybos namas Bičiulių gyvenvietėje Trakų rajone.

- Statybos metai - 2008 m.;
- Aukštų skaičius - 2;
- Kambarių skaičius - 5;
- Sienos ir pertvaros - mūrinės;
- Langai - plastikiniai;

KOMUNIKACIJOS:
- Šildymas – dujinis šildymas;
- Vandentiekis – vietinis vandentiekis;
- Kanalizacija – vietinė kanalizacija.

SKLYPO PRIVALUMAI:
- Kraštinis sklypas, tai reiškia, lyginant su kitais sklypais, nesuspaustas tarp kaimynų ir gerokai didesnis. Kaimynų sklypai apie 7/7,5 arus, parduodamo namo sklypas apie 11 arų. Taip nutiko dėl to, kad pirminiame gyvenvietės plane buvo suplanuotas apvažiavimas su žalia zona, bet to atsisakius, gyvenvietės tvora buvo nukelta į patį gyvenvietės pakraštį todėl išlošė 2 sklypai – musu ir kaimyno.

Apie gyvenvietę:
· Asfaltuotas privažiavimas į gyvenvietę – šis kelias buvo padarytas specialiai gyvenvietei. Už tai taip pat mokėjo gyvenvietės naujakuriai.

· Norėčiau akcentuoti, kad gyvenvietės bendruomenė labia draugiška – yra sukurta bičiulių bendrija, yra sukurtos švenčių tradicijos – visuomet labia aktyviai ir gražiai švenčiama rugsėjo 1-oji (specialios užduotys vaikams, “lobio ieškojimas”, vaišės, ir t.t.), Užgavėnės (kuriamas didžiulis laužas, puošiamasi kaukėmis, valgomi blynai su karštu vynu), Nauji metai (puošiama eglutė, šaudomi fejerverkai, susitinkama šampano taurei bendroje erdvėje) ir t.t. T.p. vieni kitus paveža pakeliui į miestą ar iš miesto.

· Gyvenvietė tur bendrą vandens gręžinį, iš kurio naudojamas geriamas vanduo. Vanduo labia švarus.

· Nusipirkusių namus sutartyse buvo sąlyga – įnešti 1000 lt į bendrą saskaitą, tam kad būtų bendruomenės fondas, idant nutikus kokiai rimtesne avarijai ar kitiems klausimams dėl investicijų, būtų surinktas fondas. Tad ši suma jau įnešta .

· Gyvenvietė aplinka dėkinga – gražūs miškai prasideda tiesiog už tvoros, norinteims pabėgioti ar pasivažinėti dviračiu – laukų ir miško keliukai tam tinka puikiausiai. Bėgiojant visuomet sutiksite kokį nors bėgiojantį kitą kaimyną. Artimiausias ežeras – Šventininkų ežeras – apie 1 km. Vaikai vasarą dviračiais nuvažiuoja išsimaudyti.

Apie namą:
· Namo bendras plotas su garažu 190 m2.
· 4 miegamieji, drabužinė, svetainė, virtuvė/valgomasis, holas, 2 vonios kambariai, katilinė (su kriaukle, įvadu skalbimo mašinai, vandens filtrai), didelis garažas.
· Namo įrengimo projektas ir dizaino projektas buvo patikėti dizainerių/architektų komandai , dėl to visas namo plotas išnaudotas maksimaliai naudingai.
· Virtuvė integruota, visuose miegamuosiuose įrengtos integruotos spintos. Baldai labia geros kokybės.
· Virtuvės technika (viryklė, kaitlentė, gartraukis, indaplovė) pirikti Belgijoje.
· Šviestuvai – itališki.
· Grindys – akmens masės plytelės, plytelių dalyje – visur įrengtas grindinis šildymas, kitur ąžuolo parketlentės ir šildymas – radiatoriai.
· Svetainėje įrengta skandinaviška krosnelė/židinys, kuri labai efektyviai prišildo 1 aukštą.
·Papildomai investuota į terasą, kuri buvo padaryta prieš 2 metus – grindys maumedis, padarytas stogas.
·Papildomai įrengtos antros (medinės su stiklo paketu) įėjimo durys prieš 2 metus.
·Namo kanalizacija – biologiniai valymo įrenginiai “Traidenis”. Sistema statytojų buvo daroma viena ant dviejų namų. Traidenio “šulinys” yra kaimyno sklype, ne mūsų. Prieš porą metų kartu su kaimynais atlikome pagerinimo darbus – išvalėme šulinį, padarėme papildomai dar vieną (irgi kaimyno, ne mūsų sklype) šulinį, ir iš namo atskirai atskyrėme vandens, kurį automatiniai vandens valymo filtrai išpila, išpylimą į atskirą šulinį, kuris įrengtas už garažo.
·Prieš metus padarėme su kaimynu medinę tvorą, skiriančią du sklypus.
·Apžledinimas – užvežta žemių, augalai parinkti ir derinti kartu su apželdinimo specialistais. Yra darželis prie tvoros (noris auginti sau prieskonius, daržoves, uogas ).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai