Oro sausintuvai ir drėgmės surinkėjai Adolus!

Oro sausintuvai ir drėgmės surinkėjai Adolus!

44 €
ID: 8068184
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Oro sausintuvai ir drėgmės surinkėjai Adolus!
Daugiau
Daugiau nuotraukų (10)

Skelbimo aprašas

Tikslius modelius rasite čia:
https://oro1.lt/lt/20-dregmes-surinkejai-ir-sausintuvai?utm_source=Skelbiu&utm_medium=OS

Dėl įsigijimo prašome teirautis telefonu +37063231333 arba [email protected] arba užsisakyti mūsų internetinėje parduotuvėje!

*Perkant už 100Eur ir daugiau, visoje Lietuvoje atsiunčiame NEMOKAMAI!
*Galite atsiimti patys iš mūsų sandėlio Vilniuje!
*Išrašome sąskaitas!

Visi ADOLUS oro sausintuvų modeliai:

Oro sausintuvas Adolus VIVO - 44.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus TOPO - 74.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus ONE - 139.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus LUMOS - 159.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus NERO - 189.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus EVO - 209.00 Eur ( su PVM)
Oro sausintuvas Adolus OSMO - 349.00 Eur ( su PVM)
Drėgmės surinkėjas Adolus Cube X600 - 549.00 Eur ( su PVM)


Kokia yra drėgmės surinkėjo paskirtis?
Pagrindinė oro sausintuvo funkcija – surinkti perteklinę drėgmę, palaikyti sveikatai ir aplinkai tinkamą oro drėgnumą bei prisidėti prie drėgmės prevencijos. Naudojant sausintuvą itin drėgnoje patalpoje apsaugoma pastato konstrukcija, baldai, įranga, sandėliuojami produktai, o darbuotojai gali efektyviai dirbti patalpose be alergenų.


Kodėl reikia sausinti patalpas?
Atvėsus orams, rudenį, žiemą ir ankstyvą pavasarį, dėl kontrastingos oro temperatūros ir nepakankamos ventiliacijos ant langų, palangių ir kitų paviršių ima kauptis maži vandens lašeliai – kondensatas. Taip pat drėgmės lygį pakelia ir tokia žmogaus ūkinė veikla kaip maisto gamyba, maudymasis duše, drabužių skalbimas ir džiovinimas bei akvariumo laikymas.

Perteklinė drėgmė įsigeria į minkštus baldus, drabužius ir patalynę, pastato sienas, o namuose nuolat jaučiamas šaltis ir nemalonus kvapas. Gyvenamosiose arba komercinėse patalpose oro drėgmės lygiui pakilus daugiau nei 60% sukuriamos puikios sąlygos atsirasti ir plisti pelėsiui bei grybeliui. Būnant tokioje patalpoje žymiai greičiau susergama kvėpavimo takų ligomis arba pasireiškia alerginė reakcija.

Nors pirmiausia skubama patalpas vėdinti pravėrus langus, efektyviausias būdas nuolat palaikyti tinkamą oro drėgmę – įsigyti oro sausintuvą. Jis ne tik surinks perteklinę drėgmę, bet ir išvalys orą. Todėl galėsite džiaugtis sveikatą puoselėjančia aplinka be bakterijų, dulkių ir gyvūnų plaukų.



Kaip išsirinkti oro sausintuvą?
Geriausi drėgmės surinkėjai yra tie, kurie atitinka jūsų individualius poreikius. Todėl prieš planuojant įsigyti oro sausintuvą išmatuokite oro drėgmę, tiksliai žinokite, kokio dydžio ir tipo patalpas norėsite sausinti ir išsiaiškinkite, kas yra pagrindinis perteklinės drėgmės sukėlėjas. Tai leis lengviau įsigyti efektyviausią prietaisą palaikant komfortabilų namų ir darbo mikroklimatą. Taip pat apsisprendimui reikšmingą įtaką turi ir pačio įrenginio techniniai parametrai:

Galingumas.
Dydis ir bakelio talpa.
Dizainas.
Veikimo triukšmo lygis.
Papildomos funkcijos.
Ekologiškumas ir energijos efektyvumo lygis.



Taip pat prekiaujame oro sausintuvas, dregmes surinkejas, dregmes sugeriklis, oro dziovintuvas, oro dziovintuvai, dregmes surinkejai, aplinkos sausintuvas, oro valytuvas, vandens surinkejas, garu surinkejas, dregmes surinkejai, dregmes rinktuvas, dregmes surinktuvas, dregmes surinktuvai, oro sausintuvai, dregmes kolektorius, dregmes kolektoriai, dregmes surinktuvai, vandens surinktuvai, garu surinktuvai, dregmes surinktuvas, patalpos surinktuvas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai