Opuncijų (figavaisės) aliejus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Opuncijų (figavaisės) aliejus

45,18 €
ID: 5712221
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Skelbimo aprašas

Dėl gausios polinesočiųjų riebalų koncentracijos opuncijų aliejus greitai įsigeria į odą, ją maitina, suteikia glotnumo bei veikia prieš senėjimą.Tai puiki priemonė norintiems savo odą apsaugoti nuo neigiamo išorinio poveikio.
Kosmetinis opuncijų aliejus yra vienas iš brangiausių pasaulyje. Dėl ypač sudėtingo išgavimo būdo, šio aliejaus išspaudžiama labai nedidelis kiekis. 1 litro aliejaus gamybai reikia net 800 kilogramų vaisių.
Opuncijų aliejus ypač vertinamas profesionalių kosmetologų, o Prancūzijoje pradėjus gaminti kosmetiką su šiuo aliejumi ji iškart sulaukė milžiniško susidomėjimo ir tapo viena perkamiausių.
Opuncijų sėklos labai retos bei vertingos. Aliejus spaudžiamas iš šių sėklų tik šalto (mechaninio) spaudimo būdu, pagal senąsias tradicijas rankomis.
Opuncijų kaktuso vaisiai renkami tik iš natūralioje aplinkoje augančių augalų, kurių plantacijos plyti Atlaso kalnų priekalnėse Maroke, toli nuo didelių miestų ir kelių. Iš prinokusių vaisių, rankomis išrenkamos sėklos, kurių vaisiuose būna labai nedaug, o pačios sėklos labai mažos. Natūraliai išdžiūvusios sėklos iš karto pradedamos spausti. Išgautas aliejus yra skaidrus, šviesiai žalsvai gelsvo atspalvio su vos juntamu žalumos kvapu.
Figavaisėse opuncijose gausu vitaminų, mineralinių medžiagų ir polisacharidų, t.y. sudėtingos sandaros angliavandenių, kurie yra energijos šaltinis.
Opuncijos aliejaus teingiamas poveikis odai:
- stabdo ląstelių senėjimą bei skatina jų atsinaujinimą;
- mažina raukšles, neleidžia gilėti ir susidaryti naujoms;
- mažina paakių "maišelius" ir naikina ratilus aplink akis;
- sutraukia poras ir lygina odą;
- gerai drėkina, oda tampa elastinga ir vaiski;
- atstato odą po nudegimo saulėje, šviesina odos dėmes ir mažina randus;
- didina natūralų odos atsparumą ir gerina jos tonusą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai