O'Canis maistas šunims su arkliena

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

O'Canis maistas šunims su arkliena

Sutartinė
ID: 5625389
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 77

Skelbimo aprašas

NAUJIENA!!!
Arkliena, lašiša ir bulvės. Pilnavertis, gerai virškinamas sausas maistas suaugusiems šunims. Gaminamas šalto spausdimo būdu, dėl to nėra prarandamos maistinės medžiagos, kurios palaiko sveiką šuns žarnyno mikroflorą.
Švelni arklienos mėsa, turinti mažiau cholesterolio yra vertinga ir retas baltymų šaltinis. Kombinuota bulvėmis ir lašiša (svarbus Omega 3 šaltinis), rapsų aliejus, linų sėmenų aliejus bei atrinkti vaisiai tai alternatyvus maistas alergiškiems ir jautrią virškinimo sistemą turintiems šunims.
Arkliena yra didelės vertės baltymų šaltinis, kuris yra subtilus ir beveik neturi cholesterolio, kartu su bulvėmis yra alternatyvus maistas alergiškiems ir jautrią virškinimo sistemą turintiems šunims. Kartu su lašiša, kuri yra turtinga omega-3 rūgščių, padeda išlaikyti jūsų šuns blizgantį kailį ir sveiką odą.
Maiste nėra jokių cheminių medžaigų: antioksidantai, konservantai, dažikliai, skonio stiprikliai, aromatinės medžiagos.

Džiovinta arklienos mėsa -29%, bulvių miltai - 29%; džiovinta lašiša - 10%; rapsų aliejus, burokėlių minkštimas, linų sėmenų aliejus, dumbliai, kriaušės, mėlynės, čiobreliai, rozmarinas, pankolis, pankolis, pipirinė, cikorija, jukos ekstraktas.

žalių baltymų (22%)
Žali riebalai (8%)
žalių pelenų (7,9%)
žalios ląstelienos (3,0%)
kalcio (1,3%)
fosforo (1,1%)
Natrio (0,36%

Pakuotės po 1 kg ; 5 kg; 10 kg
1 kg - 28 Lt; 10 kg - 230 Lt;

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai