Nuomojamos išskirtinio dizaino administracinės patalpos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nuomojamos išskirtinio dizaino administracinės patalpos

1 158,48 €
ID: 5671217
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 46

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Plotas (kv.m.)
135.00
Kambarių sk.
5
Patalpų paskirtis
Administracinės, biuro

Skelbimo aprašas

Nuomojamos išskirtinio dizaino, su autentiškomis interjero detalėmis administracinės patalpos.

Įžengus į patalpas dvelkia autentiška prabanga. Yra išsaugota viso šimtmečio koklinė krosnis, kuri puikiai atlieka savo funkciją. Atidengta senovinė tikrų plytų siena. Visas interjeras yra kurtas profesionalių dizainerių, įrengimui naudotos tik aukščiausios klasės medžiagos. Grindys dengtos natūraliu medžiu, prie interjero derančia kilimine danga. Durys bei langai yra mediniai. Languose įstatyti stiklo paketai puikiai sulaikantys šilumą šaltuoju metu, bei apsaugo nuo triukšmo.

Patalpas sudaro 5 kabinetai, vienas iš jų gali būti naudojamas, kaip virtuvė. Visos patalpos išdėstytos taip, jog nei vienoje netrūktų dienos šviesos, todėl jose yra be galo šviesu ir jauku. Įrengtas sanitarinis mazgas trimis atskiromis zonomis: dušas, praustuvė , bei tuoletas. Į patalpas galima patekti per du įėjimus: atskiru įėjimu iš gatvės ir per namo laiptinę.

Įvestos visos telekomunikacijos, leis nevaržomai iš karto pradėti darbą. Patalpose įrengta signalizacija. Šildymas yra autonominis.

Patalpos yra labai prestižinėje vietoje, ant Tauro kalno. Patogi dislokacijos vieta. Yra vidinis kiemas, kur galėsite statyti 2 automobilius.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai